lördag 12 april 2008

lat lördag med dåligt väder !


så va lördagen nästan slut. klockan är snart nio på kvällen och både petri och jag är trötta... ska nog sova tidigt ikväll, i morgon ska jag städa och göra fint.. tror jag ska bädda rent i sängarna i huser också. det är såååå skönt att få krypa ner när det är nybäddat..

idag har vi typ inte gjort något. petri har hjälpt tony lite på förmiddagen och jag har städat i mina smycke skrin och gjort mig i ordning. jag hittade mina gamla ringar som jag inte använt på många år. men som jag nu kan ha eller så är dom för stora, kul samtidigt som det är synd. vi har sätt på tv och varit ute med vovvarna. annars har vi i princip bara varit lata, nu på kvällen kom petris dotter kim ner och fikade och gav petri hans present. en fritös, petri tycker ju om friterad mat, vilket inte jag gjör...

idag hoppade jag upp på vågen och tänkte att den förmodligen inte hade ändrats något eftersom jag smakade pizza och några pepparkakor igår. men jag hade ändå gått ner så jag vägde 88,4 kg, jippiii.. det börjar ju röra på sig igen. det är skoj. men i morgon såtr det nog stilla igen för idag har jag smakat några små godis bitar. fy på mig...
men biland måste man ju få smaka. men jag mår så illa av godis och egentligen är det ju inte gott. utan man tror bara att det ska vara gott... jag mätte mig igår och det va skillnad på alla måtten, fyra cm på brösomfånget och två på magomfånget sen minns jag inte dom andra måtten. men det är skönt att det blir skilnad i alla fall. skulle det visa tvärtom skulle jag bli ledsen. och vikten har ju också gått neråt så då får man vara nöjd.
i morgon ska jag förmodligen på friskis igen, tyvär så är det nog den sämsta av tränarna, men man får ju åtminstånde röra på sig. och det är ju det viktigaste. och jag vill verkligen försöka hålla tre dagar i veckan där och prommenader varje dag och träna ibland hemma också. kanske jag ska träna hemma i morgon på morgonen på maskinen för den känns så mycket efteråt. får se hur jag känne rmig då.

nu ska jag äta kvälls mat och sen ska jag nog gå och lägga mig, men som vanligt så skriver jag förmodligen mer i morgon. och hoppas att vädret blir bättre i morgon och att morgon dagen blir skojjig.

natti natti på er.

kram Elin !

torsdag 10 april 2008

en hemsk friskis med migrän !

nu är jag nyligen hemkommen, har bara ätit en macka och tagit ett bloss. hemkommen från friskis. det va jobbigt för min migrän eller spänningshuvudverk blev bara värre. men jag försökte vara med på alla övningar, va bara en del som jag inte klarade av helt... men de va skönt att få träna och känna att man gjort något bra.
kul va de att Malin följde med, nyss hemkommen från tunisien följde hon med och tränade. kul att träffas va ju jätte länge sen sist ! och jag fick tre stycken bh:ar och en tunika av henne, som hon inte kan ha . jätte sköna bh:ar och så snygg tunika ! tack vännen. blev jätte glad!

nu sitter jag här och msn:ar med min vän eva samtidigt som jag skriver dett ainlägget. vi ska ses i morgon om det inte blir några ändringar !ska bli skoj för det va ett tag sen det också... jag känner för att göra mig fin i morgon, göra ansiktsmask och sminka mig och fixa håret. kan va skönt en fredag... har dock ont om pengar men man kan ju göra saker i alla fall. ska lämna barnen i morgon. dom ser nog fram i mot det lite tror jag... kan va skönt för dom med att få en paus från oss.
jag vet inte riktigt hur jag ska göra med svea och diesel i morgon. eftersom jag ska in till stan och petri är iväg hela dagen... men det kanske löser sig på något sätt! ikväll va ju diesel med in till söderköping, han fick vara hos mamma under tiden jag tränade, men han tyckte det va helt ok, och jag kan tänka mig att svea tyckte det va rätt så skönt att få va ensam med petri och barnen.

nu ska jag krypa till sängen ! men jag skriver mer i morgon !

kramar till er alla som stöttar mig !

natti natti !

friskis ikväll....

halloj !
vilket j.... väder. ena dan snöar det som satan nästa dag regnar det som satan, så komer det lite sol, och sen blir det flera minus och is. va fan är detta????? ja ja, det blir väl kanske bättre i maj, jag börjar tröttna på skit väder i alla fall. jag vill ha sol.... men det kommer väl.
idag har jag gått med vovvarna till skogen så dom fick springa lösa och sen har jag städat lite, handlat och fixat lite....
nu är det snart dags för friskis. ska bli så skönt (trots huvudverken) att få träna jag behöver verkligen det.... mamma ska ha diesel under tiden och barnen är hemma med michelle, de klarar dom...
i morgon är det fredag och barnen ska åka till sina andra föräldrar.
nu ska jag ta en liten prommenad med vovvarna och sen är det dags att börja förbereda sig för friskis.... men jag kanske skriver senare !

puss och kram så länge !!!

onsdag 9 april 2008

dagen som varit

en lång onsdag har det varit..... trist väder och små tråkigt att göra... hundarna har blivit bättre i alla fall... svea är inte lika villig längre och diesel springer inte efter henne hela tiden längre, enbart när han råkar känna doften...

jag har i alla fall gått långprommenad och tränat på x-boxet idag, och jag har städat lite i köket. annars har jag inte gjort så mycket, jag har varit allmänt lat idag, slappade i soffan i två timar och de va skönt, inte så konstigt om jag är trött som inte sovit normalt på fyra dagar.
jag plockade in ved utifrån idag också.... det va trist, det regnade hela tiden. men jag va ju under tak. men kallt och ruggigt har det varit...

petri kom hem vid nio tiden ! och han va hungrig och trött, så vi ska väl snart gå och lägga oss tror jag... behöver nog all sömn man kan få nu när det blivit lite dåligt de senaste dagarna. jag kommer förmodligen inte iväg på friskis i morgon heller, om inte michelle är barnvakt. men det får jag väl besluta mig för i morgon... jag vet inte om jag vill lämna de ansvaret på henne. men jag ska fundera.
jag vill så himla gärna träna, det är ju så kul och så skönt, jag vet dock att mamma inte kan komma ner, för hon ska förmodligen ha chris, min brors son, i morgon.... fy va trist att missa träningen och det känns inte lika skoj att träna hemma...

i morgon hoppas jag att vågen visar lite mindre än idag. det skulle va så skönt om det sätter fart igen. men som sagt just nu är det ju min kropp som avgör det !

nu ska jag ta ett litet bloss och sen ska jag sova. i morgon är det torsdag och nya äventyr som väntar, eller inte... men i alla fall en ny dag, och i morgon är ju sista dagen barnen är hemma sen är dom hos sina andra föräldrar till söndag, så i morgon ska jag njuta av att ha dom hemma....
och i helgen ska jag njuta av att ha min sambo hemma.. *leR*

skriver mer i morgon igen !

natti natti !

kram Elin !

snö igen ? va är detta !?

så går man runt och tror att våren har kommit, börjar fixa i trädgården och ta fram cyklar och så bara så där så kommer det massa vitt från himlen igen !
va är detta ska de aldrig ta slut? är så trött på regn och snö och slask... nu får det räcka jag vill ha vår sommar och sol... bli pigg och få en massa energi att göra saker!

idag har jag än så länge bara gått långis med vovvarna och tränat på x-boxet. i övrigt har jag inte hunnit så mycket.... ska hämta barnen från skolan strax...

idag stog vågen på 89,5 kg, så jag minskar lite i alla fall. känns ju skönt de ! jag vill ner mer fort... men kroppen avgör ju det hela.
ingen brådska på sätt och vis, men man blir lite otålig...

jag skriver mer senare !

kram !

måndag 7 april 2008

fy för dessa hundar !

måndag idag, vaknade med huvudverk... mn inte så jätte farligt bara en sån där malande ! så skjutsade jag barnen och sen gick jag med vovvarna, dessa hemska vovvar, svea löper och diesel tjuter konstant för att han är brunstig, hemska hundar, jag får vakta dom hela tiden och stänga in dom i varsitt rum för att dom inet ska para sig ! börjar gå mig på nerverna ordentligt kan jag säga, troligtvis därför jag har ont i huvudet, kan ju inte sova när han piper hela tiden...

idag har jag städat lite här hemma och slagit in paket och skickat med tradera. skönt att bli av med lite saker och samtidigt få lite extra pengar... i övrigt har jag inte gjort så mycket... petri är iväg och jobbar och barnen har haft kvarngården och skolan så jag har varit mycket ensam, men det är skönt i mellan åt att få pyssla i ensamhet med det som behöver bli gjort....

ställde mig på vågen i morse, och jag har kommit ner till 89,9 kg, jippiiiii ! blev så glad, kändes skönt, sen vet man ju inte om jag hinner gå upp ett par hg och ner ett par hg igen nu veckan som kommer, det har ju varit några hg hit och dit senaste tiden ! men skönt va de i alla fall att se att den visade något på 80, även om det bara är strax under 90, men i alla fall.
nu har jag med andra ord gått ner 47,8 kg. och det är ganska exkt 6,5 mnader sen op.

nu ska jag laga mat, och sen är det dags att åka till affären och köpa matsäck för det skulle visst barnen ha med sig i morgon, för då ska dom till skogen med skolan ! skönt för dom, tror det blir fint väder i morgon så då kan dom ha riktigt skoj i skogen.

om petri kommer hem i tid i morgon så ska jag till friskis på kvällen, annars har jag inga direkta planer för morgon dagen heller !

jag skriver säkert mer i morgon !

kram !

söndag 6 april 2008

friskis söndag kväll !

halloj !
nu är klockan halv elva när jag sitter och skriver ! seg är jag , men inte så farligt i alla fall !
jag har varit på friskis ikväll med syrran och mamma, det va cilla som höll i det ! mindre roligt men det gick an... nästa vecka är det bra ledare både på tisdagen och torsdagen så då vill jag gå... men jag vet inte om jag kan. men jag hoppas på det !

idag har barnen varit i väg nästan hela dagen, med ett par tjejer som håller i kvarngården som det heter... dom har varit iväg och tävlat lite i olika skojjiga lekar. dom va helnöjda men trötta ikväll. somna på två röda tror jag !
jag försökte elda idag men det gick inget vidare så jag får hitta på något annat med trädgårdsavfallet. åka i väg till tippen med det. så trist !
i morgon ska jag slå in paket till olika tradera köpare och skicka iväg.. annars har jag inga direkta planer ! jag hoppas verkligen att vågen visar det jag vill i morgon annars blir jag skit besviken! och förbskat ledsen....

nu ska jag snart gå och lägga mig, det blir ju en tidig dag i morgon också... ska ju upp med barnen till skolan. men jag skriver nog mer under morgon dagen !

natti natti ! kram Elin !