söndag 16 februari 2014

så va helgen över igen

en annorlunda helg men väldigt bra. trots att tre av fem barn varit hostiga en har feber . men ändå har helgen varit bra. 
i torsdags va vi en sväng till stan och shoppade lite. jag köpte mig en kettlebell och några nya linnen. i olika färger. gul,grå,svart och rosa och så ett rosa träningslinne. underbart. det piggar upp att kunna unna sig lite nytt. 
fredagen kom och jag jobbade till halv ett trots att jag slutade halv tolv. bra med övertid. sen åkte jag hem och hämtade trollen och dagen rullade på. på kvällen kom felicia och ellen hem. kul ! 
på lördagen åkte vi återigen in till stan men då för att köpa en skrivare. men det blev ett par linnen till. och ett par träningsbyxor. 
jag har kört två pass med kettlebellen på 40 minuter. och det känns i kroppen, men det är så kul. jag kombinerar 30 minuter kettlebell med 10 minuter boxning och lite magövningar. plus plankan så länge jag prkar men minst en minut och jägarvila så länge jag orkar men minst 1,30. 
det känns super att va igång igen med träningen jag har ju kännt mig så uttråkad på senare tid och inte hittat inspiration. men nu så ! med nya träningskläder och ny kettlebell så känns det som jag är på banan igen. 
nu ska jag köra i princip varje dag hemma och så extra pass på gymmet på kvällarna. 
förmodligen blir det easyline cirkelträning i morgon kanske två pass på tisdag då blir det die hard och crossfit och sen onsdag kanske gympa och zumba eller kettlebell och zumba. 
får se om det även blir ett pass box på torsdag ! 
annars får jag skippa tisdagen och köra box på torsdagen. får se lite hur det blir det beror lite på min kompis ! 

i morgon är det dags för jobb igen och jag hoppas att någon av mina chefer kan komma med lite positiva nyheter. i morgon blir det lite övertid också. förmodligen. 
nu är ögonbrynen plockade, benen rakade och lite färg sitter i håret. allt för att boosta min nyfunna energi ! 

ha de topp ! 

//Elin //