tisdag 21 december 2010

fan!!!!

nu har bilen gått sönder också !
har vi någonsin någon tur med något sånt?
blirså trött och ledsen !
men julen kommer ju så på någe sätt måste vi ju lösa de !
men HUR?
vart ska vi få pengar till runt jul till att laga fläkten på bilen?
vi har bilskatten på nästan tretusen och en ombesiktning också !
fy fan säger jag ! så nu vet ni vad jag önskar mig i julklapp !

söndag 19 december 2010

rensning

hur kan det komma sig att hur mycket man än rensar och kastar och packar om....... så har man massor av saker kvar !
hur mycket saker har man egentligen. jag fattar inte !
idag har vi varit och kastat säkert tjugo påsar med papper,plast,glas mm och en massa påsar med kläder och leksaker och nallar till myrorna.
sjukt mycket. men det finns hur mycket som helst kvar på vinden. och det sjuka är att jag har en hel del kartonger kvar i sörping också som står i jannes föråd som jag måste ta hit och rensa.! hur kan det bli så ?
i vilket fall har vi ju tagit tag i det ordentligt nu så jag hoppas att vi kan få ordning på vinden så det blir ordning här nere också ! så mys/gäst rummet blir färdigt så vi kan ha övernattningsgäster !
alltid bra att ha !

men så kommer ju julafton snart också så det är ju sjukt mycket saker som ska göras till dess också ! men det hinner vi säkert.
i morgon ska jag fortsätta rensa lite och sen blir det att skriva nota och paketlista på tisdag för att sen åka och handla allt på onsdag ! då slutar barnen skolan så då ska vi även skjutsa dom till deras andra föräldrar där dom ska fira jul ända fram till juldagen. då ska vi till min mamma och fira med mamma och mina syskon, och sen annandagen firar jag och Petri och alla våra barn och kim och michelles pojkvänner. det ska bli så mysigt !


sen är julen över och nyår stundar som vi kommer att fira här hemma med de två små och felicia och ellen. vad vi vet än så länge !
sen ska jag planera Leos 2 års kalas den 4 januari och sen dopet den 30 januari.
så det är en hel del på g i januari......


nu ska jag ta en kvällskopp kaffe sen hoppa i säng !



kram och god natt !