torsdag 13 mars 2008

hemma efter ett svettigt pass !

nu å, nu är jag hemma , har varit med min syster på friskis och blivit svettig. skönt va de och det va ett av de roligare passen. så pratade dom om at lägga in en puls låt till i detta pass. och inte mig i mot kan jag säga, det är ju såååå kul.
1 timmas svettande och sen ett bloss med syrran innan jag åkte hem, på vägen hem lyssnade jag på 80 tals musik och sjöng som en gaphals. en perfekt nedvarvning ! så när jag kom hem så tog petri och jag en kort prommenad med vovvarna, det va också skönt.

nu ska jag bara ta ett natt bloss och sen ska jag fixa mig i ordning inför natten. tänkte somna tidigt i morgon eftersom jag ska till stan i morgon. ska shoppa lite innan syrrans 30 års fest tänkte jag !
se om jag hittar någe skoj !
nu vet jag i alla fall vad jag ska ge henne. och det är ju vad jag tänkt hela tiden ! men ikväll berättade hon att hon kunde tänka sig att få det i födelsedagspresent. kanon tänkte jag .

i morgon hoppas jag att vågen visar i alla fall ett hg mindre. håller tummarna för det ! borde ju i alla fall peka lite neråt tycker jag ju !

jag skriver mer i morgon och uppdaterar mitt liv ! fniss !

natti natti !

kram !

regnigt men ändå pigg !

halloj !
nu sitter jag här igen och skriver, blev visst inget ilägg igår, men å andra sidan skrev jag ju tre i förrgår !
jaa, igår hände det inte så mycket i mitt liv, i alla fall inget spännande.
morgonen började med att vakna ge barnen frukost och skjutsa dom till skolan. sen gick jag långprommenad med vovvarna och grannen och hans hundar. grannen är en man i 60 års åldern, men rolig att prata med och har mycket intressant att säga, sen bjöd han och hans fru mig på kaffe så då blev det kaffe och mer prat. klockan elva kom jag hem därifrån.
då hade Ninna ringt så jag ringde upp henne och hon kom och drack en kopp kaffe och pratade lite skit och jag hjälpte henne att fylla i ett papper.
när hon åkte hade barnen kommit hem, men dom hade med sig en kompis så dom lekte snällt på deras rum och jag passade på att plocka in ved och sen duscha. mycket motion blev det . jag hade fått ihop mina 10000 steg före klockan tre. kanon bra !
på kvällen sen va jag seg, pratade en stund med min kompis eva i telefonen och sen gick både petri och jag och la oss vid elva. skönt att somna tidigt !

idag vaknade jag, seg men på gott humör. jag tog mina hundar på en prommenad, men jag joggade halva rundan det va också skönt. vovvarna verkade dock lite förvånade över att jag sprang. det duggade hlea tiden, men det va skönt i alla fall.....
sen fick jag för mig att städa datarummet och fixa i ordning lite. så jag har tagit ner en data till i datarummet och kopplat ihop den, för jag tänkte jag skulle göra i ordning den till min mamma och sen göra i ordning hennes gamla till barnen ! blir lite jobb, men då har man ju något att göra.
sen blev de dusch och äta lunch och nu precis har jag varit och hämtat barnen. det regnar ju idag så jag tyckte dom kunde slippa gå hem. vilken snäll mamma jag är, fniss!

nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men jag känner att jag har en massa energi, så jag skulle kunna göra lite nytta för mig ! kanske skulle laga god mat, men jag har ingen fantasi känner jag !
undrar vad jag kan hitta på.

ikväll blir det att åka till dansen med felicia och sen efter det ska jag till friskis igen tror jag, om syrran ska gå. det hoppas jag att hon ska ! tyvär vet jag inte vem som är instruktör idag men det märks. vill verkligen träna i vilket fall . än så länge idag har jag fått ihop 6000 steg, vilket är bra tycker jag ! det innebär att jag förmodligen får ihop mina 10000 steg om inte lite till.
tyvär så har jag stått stilla i vikt i två dagar nu eller om det är tre, men jag hoppas att det kommer i gång snart. och det brukar det ju göra, och trots det så oroar jag mig varje gång.

på lördag ska jag till syrran på 30 års fest, det blir nog skoj ! vi ska förmodligen gå ut efteråt. och det va ju ett tag sen jag va ute, och syrran med för den delen. ska bli kul att träffa hanna också det va ju ett tag sen !

tack till er som skriver kommentarer till mina inlägg ni betyder så mycket för mig och får mig att orka göra allt som jag gör för att nå min målvikt. kram till er ! och även ni andra som läser min blogg, tack till er också !

nu ska jag börja fixa lite !

kram , kanske skriver mer sen !

tisdag 11 mars 2008

storlek 44 !!!!!!!!!

blev bara tvungen att skriva ett till inlägg ikväll.
fick med ett par byxor av min syster hem, hon rensar ur sin gardrob just nu, och hon har ju fått mina kläder förr när jag växt ur dom. men nu får jag tillbaka dom! och dessa svarta byxor va storlek 44. tyckte dom såg himla små ut. men jag kom i dom ! jipppppiiiiii! jag kan ha storlek 44. vilken känsla ! måste säga att det kändes helt otroligt ofatbart! men sant, petri fick gensat ta fram kameranm, så nu är detta ögonblick dokumenterat. och här får ni se bilden !

jag blev så glad !








här är jag då. byxorna är storlek 44 och tröjjan är också en av mina gamla. som jag köpte en gång men aldrig kände att jag passade i den ! men nu kanske jag kan använda den .

känns i alla fall som jag börjar tro på det själv också att jag blivit lite mindre! en helt unik och underbar känsla !


tisdag kväll med friskis

så va denna kvällen över, det gick bra att träna och det va skönt, trots att jag har ont i nacken, tyvär vet jag inte vad det beror på.kanske måste bygga upp lite muskler där med.
våran instruktör va maria tror jag hon heter. och på torsdag skulle de va någon annan., minns ej. tisdag nästa vecka blir det i alla fall anna och skärtorsdagen blir det den nya instruktren !ska bli kul att se vem hon är och va hon ska göra!

den här maria som va ikväll har väldigt bra musik och ett väldigt bra uppbyggt pass. känns skönt !

nu ska jag ta lite youghurt (stavas det så ? ) och sen ska jag nog sova, jag har fått ihop mina 10000 steg idag så jag kan vara nöjd.

men jag vill få bort denna hemska nackvärk ! något förslag från någon ?

natti natti på er allihopa!

puss !

tisdag ! friskis igen !

halloj !
nu är det tisdag igen ! så det blir friskis ikväll, jag vet inte vem som kommer va instruktör så det blir lite av en överaskning.
jag hoppas att det är benke igen skulle va skoj !
men förmodligen är det väl annan för nu va det ett par gånger sen hon va sist !
jag är faktiskt sugen på att träna idag. känner att jag är laddad. tyvär så ringde malin för en stund sen, hon håller på och bli sjuk så hon kunde inte ikväll, det är trist. men kanske på söndag. det blir kul ! syrran ska i alla fall med för nu är hon frisk ! skönt det! mamma är ju fortfarande sjuk så hon ska helle rinte med !
men syrran och jag ska köra !

i morgon blir allt som vanligt igen, barnen har ju haft studiedag igår och idag så i morogn är det skoldags igen. skönt för dom, känns som dom blir lite rastlösa av att va hemma.
skönt för mig med då kommer man upp tidigare på morgonen och hinner förhoppningsvis med lite medans dom är i skolan !

idag har jag städat toaletten på nedervåning, skönt att det är fint där, tänkte jag skulle ta toa dusch på övervåningen i morgon ! man får väl ta en liten bit i taget ! skulle vilja total renovera vårt hus, men det har vi icke råd med ! suck !

nu ska jag fixa lite käk till familjen sen bär det av till friskis, men jag kanske hinner skriva ett till inägg ikväll !

puss och adjö!

söndag 9 mars 2008

pust, det va benke !

så där nu är jag ny duschad och sitter och käkar en macka, friskis gick bra ikväll, fast med en fasa i kroppen när jag såg att det va benke som va instruktör, han kör ju så hårt.
men det va jätte skoj och det va kul och det va svettigt ! men kanon skönt i kroppen !
nu är jag lite seg känner jag !
barnen hittade en annan tjej att leka med på läktaren så dom hade inget i mot att vara med ! dom roade sig ordentligt !

i morgon ska jag hjälpa min kompis kristin att flytta, så då får jag motion där med ! ska städa lite på dagen här innan. kristin ska få en byrå av mig så att jag måste tömma den. så då får jag en anledning att städa datarummet. allt har en mening !

jag hoppas att jag tappar kilona fort nu, jag vill verkligen ner massor till. men så satt jag och tänkte tidigare idag, vad ska jag fokusera på när jag gått ner allt jag ska ner, blir det att fokusera på att bygga muskler och hålla sig i trim eller blir det att man lägger ner då och slappnar av. jag vill ju inte bli av med träningen. den är så rolig, och nyttig. jag vill inte tycka att den är meningslös bara för att man gått ner allt man ska ! sen är ju frågan om man kan gå ner allt man ska på grund av överflödig hud. men i alla fall. jag vill ner till 65 kilo i alla fall innan min årsdag. den 19 september. jag hoppas att det går. jag har 28 kilo kvar. och med tanke på att jag tagit bort 44,2 kilo på 5,5 månader så borde de ju inte va så svårt. men visst finns oron där. det vore ju märkligt annars !
jag får väl hitta en sport, något som man blir trimmad att fortsätta med trots att vikten är i ordning.
det löser sig säkert !

nu ska jag sätta mig en stund vid teven och slappa. sen ska jag sova !
men jag skriver i morgon igen !

puss och kram och natti natti !

lördagen gick fort ! nu är det söndag !

lördagen försvann med en hiskerlig fart, michelle fyllde 15 så vi var och bowla med henne och tre av hennes kompisar och små damerna. det va skoj !
petri och jag bowlade också två serier, så jag vann den ena och den andra vann petri. sm tjejjerna va kanon duktiga faktiskt, såg ut som dom hade gjort det där förut.
alla va nöjda och glada och efteråt åkte vi och köpte familje pizza så då åt vi och sen fick barnen och ungdomarna se på film.
sen kom kvällen och jag va dö trött låg i soffan och prata i telefon och såg på film, det va skönt, bara slappa.... den dagen försvann med fart !

nu är det söndag och min nya vikt för dagen är 93,5 kg. det går neråt sakta men säkert. så jag hoppas va nere på 92 i morgon. nu vill jag ner till 85 kg så fort som möjligt. mitt mål är att jag ska fika med lite gamla kompisar då, dom som ej vet att jag gått ner i vikt. det blir skoj att chockera dom. tex janne, perpe, linda. dom vet inte om min operation, så det ska bli skoj ! så innan jag möter dom ska jag väga 85. tycker det kan gå lite fort nu så att jag kan träffa dom ! skulle va skoj !
idag är det dags för friskis och det blir syrran och jag idag. hennes dotter ska följa med och titta på så då tar jag med mig mina små damer så får dom också titta på. kan va skoj för dom !
nu ska vi äta lite tacos, för min del blir det ju mest grönsaker. men dom andra tycker om att äta allt ihop !
jag är lite små seg idag. men jag har lovat mig själv att jag ska gå på alla träningspass om jag har någon att gå med och så länge jag är frisk och dteär jag ju så det är bara att gå !
ska ändå bli skönt... svettas lite och känna att man gjort någe vettigt efter helgen ! har blivit ganska mycket slöande i helgen!

jag kan skriva mer i kväll, för nu är det mat dags och sen tänkte jag hinna med att ta det lugnt en kvart innan jag ska åka och träna i alla fall. känner att jag behöver slappa lite till !

ha de gott !

på återseende !

puss från mig !