tisdag 4 februari 2014

rörigt och lite lågt

att byta jobb och ändå inte byta jobb är kämpigt, jag är ju ganska känslig för förändringar och då blir även små förändringar jobbiga.
till saken hör att hemsjukvården är en ny organisation för kommunen och det gör att det är ganska rörigt. ingen vet riktigt vad dom gör.
jag känner att om jag ska kunna ge de bästa till mina patienter så behöver jag struktur och ordning.
just nu finns inget sånt. de en lite jobbigt.
jag ska försöka lägga fram lite idéer i morgon på vad jag behöver för att kunna utföra ett bra jobb.
får se om dom håller med mig. då kan de bli bättre. jag har ju ändå gjort detta i sju månader och strukturerat mitt jobb själv. och de har funkat tio gånger bättre än vad det gör nu. får se hur morgon dagen blir.

i övrigt så har mitt humör varit allmänt i botten. så de måste jag försöka vända på. vill ju inte va deppig.
men just nu de senaste dagarna har humöret varit så pass lågt att tårarna varit nära flera gånger.

igår va jag iväg och tränade. dubbel pass . afrikansk dans och styrka i form av easy line . afrikanska dansen har de varit uppehåll på i nästan ett år så de va skit kul att de kommer igång igen. man blir glad av de.
idag har jag lite tränings verk som säkert kommer kännas mer i morgon. och i morgon ska jag iväg på två pass igen. då blir de gympa och zumba.

i morgon är de jobb igen... men korta pass. känns lite fjompigt att gå hem så tidigt, men det ger mig mer tid till träning. och det är det stora plus set med de nya arbetstiderna. de negativa är lönen, även om jag fick en bra löneförhöjning.......

nu ska jag lata mig i soffan innan de en dags att sova,....

//Elin//

söndag 2 februari 2014

lite bilder




jag ! 

söndag !

och det är en söndag som går långsamt. regn ute och en massa snöslask.
känns inte riktigt som man vill gå ut, men det skulle va skönt med en långpromenad. 
enbart att få röra på sig skulle kännas skönt. 
lite små seg efter en helg med illamående och lite små skallebank.
jag vet inte om huvudverken beror på att all oro och alla spänningar om jag skulle bli arbetslös eller få vara kvar släpper lite nu. och då kommer en ny oro att få nya arbetskamrater, trots att jag känner dom och har jobbat lite med dom i två veckor så känns det pirrigt. 

i morgon börjar jag alltså. kommer jobba 7:30-11:30 nu ett tag, tills jag får svar på hur mycket jag kan få jobba på vc. hur många timmar. 
jag tänkte jag skulle boka ett möte med chefen i veckan. 
jag vill ju gärna ha schema lagd arbetstid så långt det går. timmar att hoppa in är aldrig roligt om man kan slippa det så känns det ju bättre ! 

snart dags att laga mat. felicia är iväg på konfirmation, ellen , Nikita och Leo spelar tv och data spel, Petri är i källaren och försöker få en skylt klar för att sen kunna börja jobba med vapen dekoration till min arbetskamrat som ska ha det på sina armborst. ska bli spännande och se resultatet. 
Kayleigh sover sin lilla middagslur . och jag jag får inte mycket alls gjort. 

tänkte försöka lägga ut lite bilder här snart. känns som om de är dags att uppdatera lite med bilder. 

ha en härlig söndag alla ni där ute ! 

// Elin //