onsdag 23 juli 2008

sov gott casper !


nu har min mammas vovve casper somnat in till sin sista vila. känns både jobbigt och skönt, skönt för att han förtjänade ett lugnt och fint slut efter trogen vänskap!

men så ledsamt.....

ville bara skänka honom en liten tanke och hoppas att han får ett underbart härligt liv i nangiala.



REST IN PEACE !

söndag 20 juli 2008

tråkigaste dagen på hela sommaren !

god kväll. eller nej, skit kväll . idag är den absolut tråkigaste dagen på hela sommaren. det har öst ner regn hela dagen petri är lika gnällig som barnen och hundarna är bara rastlösa. och jag känner mig deppig som tusan av detta skit väder, skulle kunna gräva ner mig...
tänkte faktiskt att jag skulle göra det ! ta tv dosan och lägga mig i sängen låsa dörren och få vara ifred och bara gläppa mellan kanalerna när barnen har lagt sig !
men det är väl ingen risk att jag får ta tv kontrollen, det är förmodligen någon annan som ska bestämma vad man ska se !

usch va jag känner mig deppis.... jag vill inte vara vaken och levande idag....
stackars bebisen jag hoppas inte den påverkas av mitt usla humör.

det blir inget långt inlägg idag för det orkar jag inte, just nu kännde jag bara för att skriva av mig lite... och det är ju alltid skönt att få prata ut när man mår lite halv piss. men att skriva på en dator om hur depp man mår får en nästan att känna sig ännu mer deppig nästan lite patetiskt ensam faktiskt. ja ja, det känns nog bättre i morgon, ska förmodligen åka till söderköping eller valdemarsvik i morgon eftersom jag fått urinvägsinfektion och behövde tydligen äta pencellin så måste jag hämta ut det ! men det känns trist, vill inte äta någon medicin när jag är gravid, jag gillar inte tanken på tabletter och bebis.. men men, är man tvungen så är man !
så i morgon ska jag hämta ut tabletterna som jag ska äta i fem dagar tre gånger om dagen ! suck va jobbigt !

nu ska jag snart säga god natt till felicia och förmodligen skiter jag i allt och hoppar i säng då också.
jag kanske skriver ett mer upppiggande inlägg i morgon, eller så är allt mer deppigt då, vem vet ! men i vilket fall så hörs vi snart igen !

pussar och kramar från lilla mig !