fredag 27 december 2013

tidig morgonstund

ja klocksn är knappt sex, barnen vaknar alltid mellan fem oh sex på morgonen, dom sover tio elva timmar och sover jätte bra så jag ska inte klaga. även om de kunde va skönt om dom kunde sova lite längre ibland.
men igår fick jag sov morgon ända till halv nio. och som vanligt så får jag huvudverk när jag får sov morgon så det är ingen vits känns dett som. lika bra att hålla på sina rutiner.

idag är det lördag och inget inplanerat. skulle va mysigt att hitta på båge. men jag vet inte riktigt vad än.
ska rensa bort lite gamla leksaker i alla fall. men sen vet jag inte. vi får se.
min förkylning börjar släppa nu så funderar på om jag skulle försöka träna lite på crosstrainern idag. mjuk starta lite för på. måndag ska jag igång på allvar. nu är slappandet över.

kayleigh, Nikita och leo ligger i varsin saccosäck och kollar film just nu. ganska skönt att höra deras babblande i TV rummet. petri får lite sov morgon eftersom jag ska jobba i morgon. lite extra på helgen. man tackar ju aldrig nej till lite extra lön. denna vecka blir en ganska lugn jobb vecka. jobbar söndag måndag, ledig tisdag onsdag jobbar torsdag och fredag till tolv, sen ledig igen. och då ska det bli kalas. den fjärde fyller leo fem år. en hel hand. som han säger. tiden går fort.
god morgon på er där ute. ny dag med nya utmaningar.

 kommer säkert ett nytt inlägg senare.

//Elin//

blogga igen

känner mig lite sugen på att ta upp bloggandet igen, så ska nog börja skriva här igen. det har gått väldigt lång tid sen sist. vet inte om någon läser här längre. men om nation gör de får ni gärna skriva en kommentar här så jag vet. 
 jag har fått en surfplatta i julklapp vilket innebär att det blir lättare för mig att blogga. kul tycker jag. 
det hsr varit mycket jobb sen den första juni och tiden för allt annat utom jobb och familj har varit lite dålig. 
men det har hänt så mycket. med allt. 
jag fick sommar gick på vårdcentralen i Söderköping. från första juni till sista augusti, som sen blev förlängt till sista oktober, och sen blev det förlängt igen till sista december. men så kom nästa överraskning att det blev förlängt till tjugonde januari, men sen sanchegen att du får stanna till andra februari. så nu är jag snart inne på min sista arbetsmånad. men har blivit lovad att få komma tillbaka i sommar igen. känns så skönt, jag storm trivs på mitt jobb. underbara arbetskamrater och jag lär mig massa nytt hela tiden. känns toppen. 

jag kommer bli sjukskriven från någon gång i början av februari för jag har äntligen fått min bukplastiks operation beviljad. och den kommer bli av i slutet av januari eller början på februari, jag är så glad för de. så känns som att äntligen går det som jag vill på flera saker. 
 enda som. är jobbigt är att jag inte hinner med att träna så mycket som jag skulle vilja. men ska försöka gå ner i alla fall sex kilo innan op så jag ligger på ca 79 kilo, och med operation går jag kanske ner tre fyra till så då är jag nästan vid de målet jag satte för mig själv. 
vi nyår tänkte jag starta en fasta , och satsa på att träna så mycket jag hinner hemma. snart blir det ju bättre väder för att komma ut och jogga också. 

nu vet ni lite mer om vad som händer just nu i mitt livet. ska försöka sammanfatta lite mer vart efter. men vi börjar här. 

// Elin//