torsdag 13 november 2014

lite lite till

nästan där nu!
nästan har jag nått mitt första delmål med denna dieten.
jag har delat upp den i tre delar själv för att det inte ska kännas så långt till mål.
om jag hade startat med att jag ska gå ner 15 kilo utan delmål då känns det så stort.
men nu när jag satt första mål att gå ner fem kilo sen får jag belöna mig med att klippa håret så känns det ganska skönt att jag börjar närma mig det målet.
2 hg kvar. så hittills på 10 dagar har jag gått ner 4,8 kg.
och då om jag skulle fortsätta i denna takten så skulle jag ca gå ner 1,4 kg i veckan nu när jag äter enligt vecka två i dieten.
så den takten skulle vara väldigt ok tycker jag.
det skulle innebära stor förändring och lycka för mig  !
som jag har kämpat och kämpat under alla dessa år.
men nu kanske jag äntligen kan orka uthärda denna dieten och faktiskt gå i mål.

i morgon bitti skulle jag vilja att det står 3 hg mindre än idag helst mer, men då skulle jag va så glad.
i morgon är jag ledig och då ska jag försöka motionera. ta hand om mig själv.
kanske ta ett långt bad, ansiktsmask, raka benen.
man behöver sånt lyx också  !
eller om jag ska göra det ikväll så att jag faktiskt är laddad för att ha en ledig dag i morgon !

fjärde dagen på fas 1 vecka 2 i min nya diet. jag mår toppen är pigg och glad och jag tycker att denna dieten är förvånansvärt lätt att följa och får mig att må bra. den passar mig bra.
jag hoppas att det fortsätter kännas bra tills jag har nått mitt mål.
jag tror att den som skulle vara lika glad som jag skulle vara petri. tror han skulle vara stolt över mig att jag faktiskt klarade det och att jag har lyckats. så denna gången känner jag att jag måste om inte annat för alla andras skull så att dom slipper höra mitt tjat.
men mycket för min egen skull med så klart.
jag skulle vara extremt stolt över mig själv med.

idag är det bara protein som jag får äta. inga grönsaker eller så. kolhydrater får jag ju inte äta alls under 4 veckor. och av någon konstig anledning så känns det faktiskt skönt att vara utan.
jag är nöjd ändå.
och för att kunna lyckas denna gången så laddade jag ju kylen med kalkon, räkor kyckling och fisk. och ägg i kylen. så jag har hela tiden haft mat som jag ska äta tillgänglig. jag har inte behövt gå till affären för att fylla på. nu börjar det visst bli glest i frysen. men det ordnar sig.


håll alla era tummar och tår för att jag kommer att klara nå mitt mål så fort jag bara kan !


//Elin//

onsdag 12 november 2014

det tickar neråt :-)

sakta men säkert tickar det neråt med min nya diet.
känns super skönt!
jag har på 1,5 vecka gått ner 4,6 kilo. mår super bra och är så pigg att jag till och med varit vaken efter nio på kvällen hemma så det är ju ett framsteg.
i måndags körde jag 30 minuter crosstrainer och igår gick jag ut och gick i 33 minuter.
idag blir det prommenad också tror jag på kvällen sen när barnen sover. tar jag mig nog en runda, men jag tänkte om den skulle få bli lite längre.
kanske 45-60 minuter. det är ju så skönt när man väl kommer igång.
jag har 11,1 kg kvar att gå ner till mitt mål. och det känns faktiskt inte som om det är omöjligt denna gång. jag tänker så här.
1 kg i veckan fram till jul är 6 nästan 7 kg innan jul av dom 11. och sen är det "bara" att ta dom där sista 4 kg innan min födelsedag i februari. då har jag ju gott om tid på mig att ta dom !

nu är det bara att köra hårt vara strikt men ändå kunna unna sig ifall man känner att man vill det. då är det bara att bli strikt dagarna efter sen. men nu första månaden är det totalt strikt. och det som känns skönt är att jag har en coach och jag har en grupp som genomgår samma som mig som man kan få tips och råd från och roliga recept och ideer och man vill ju prestera för att kunna mäta sig med alla andra duktiga.
så snart har jag gått ner fem kilo och det är ju min magiska första gräns. mitt delmål då jag ska belöna mig med att få klippa håret!
antingen hemma eller så väntar jag tills jag har fått pengar så kan jag kosta på mig en frisör tid för nu va det ju ett tag sen.
och jag ser fram i mot det jätte mycket. för just nu är mitt hår i ett mellan läge då det inte går att göra något med det !

idag slutar jag kl 15. sen ska jag hem till mina små troll. det känns skönt. sen ikväll ska jag ha en smyckevisning och sen blir det promenad.
och i morgon blir det jobb till 17 , det blir övertid i två timmar sen blir det promenad efter det !
fredag är jag ledig. det ska också bli skönt.

tänk om jag lyckas ta bort 7 kilo till innan jul ! :-) det skulle göra mig så lycklig.


nej nu är det dags att jobba lite. ringa lite och göra någon nytta....

//Elin//