tisdag 12 augusti 2008

sket i de !

ja precis som rubriken låter ! jag sket i de ! jag sket i att göra allt jag skulle göra här hemma och åkte till söderköping och hälsade på mamma och syrran och lät barnen leka. vi hann vara där tre timmar sen kom regnet så då åkte vi. så trist !
kom hem halv fem och fixade middagen och åt. pasta skinksås och felicia blev så glad, hennes älsklings mat, på samma plats som pannkakor tror jag !

sen tog jag mig friheten att vila i min säng i en timma, så skönt, det behövde jag, försöka slappna av och inte tänka, bara vila... satte på tecknad film på tv. så det slumrade jag sött till en liten stund... regnet öser fortfarande ner, helt sjukt. det gör ju att man somnar stående.

petri har inte ringt än idag och jag vill inte ringa i fall han är på sjukhuset eller om jag stör när dom sitter och pratar. men det är klart att man är orolig när man inte hört något på hela dagen ! oh va jag vill ha hem honom !
jag har världens hemskaste foglossning idag, vet inte om jag ansträngde mig för mycket när jag klippte gräs och allt annat igår. så jag får ta värme dynan idag och försöka slappna av en stund sen när tjejerna lagt sig ! skööönt ! borde egentligen göra fotbad och ansiktsmask också ! men det vet jag inte om jag orkar ! fniss! men det vore bra skönt.
hundarna har nyss varit ute så det enda jag har kvar att göra är att lägga barn vid halv nio, om ca en timma, sen börjar min egen tid ! tjohooo. bara synd att jag inte har min sambo att dela den med....

låter som jag tycker synd om mig själv ! fniss! DET GÖR JAG OCKSÅ ! suck !

nej nu ska jag ta en knäcke och så ska jag snart lägga barnen !
men jag skriver i morgon igen !
puss och kram på er !

sakna!

god morgon !
ny dag nytt inlägg nya saker att göra....
idag är det sol ute... skönt, trött på detta eviga regnande, man blir ju så mycket piggare av vackert väder. igår började jag klippa våran gräsmatta och så tog bensinen slut och när jag hade fyllt på så gick det inte att starta det gamla eländet, så nu vet jag inte om jag kan klippa den sista lilla biten som är kvar förrän petri kommer hem. suck.
ja just ja, petri fick åka till finland igår morse tidigt, i söndags kväll ringde hans syster och berättade att hans bror varit med om en olycka och att han låg medlivslös på sjukhuset. först tänkte han inte åka, men så när han hade jobbat två timmar på kvällen så ringde han hem och bad mig fixa biljetter till båten och hämta honom, snabba ryck blev det, så nu är han i finland hos sin pappa, hans bror har stabila värden och hans hjärna har svarat på elektro prover, mer än så vet jag inte.... jätte hemskt, och jätte jobbigt för våra barn som saknar petri och som inte riktigt vet vad som händer och fötter. men vi brudar klarar oss ju, lite jobbigt att vara trött gravid och ta hand om allt här hemma, men man klarar ju de också !

förhoppningsvis så kommer väl petri hem inom ett par dagar.jag saknar honom så jag blir galen. det är inte skoj att vara utan sin sambo. snyft.... men jag har ju mina barn hos mig i alla fall... tur är väl det ! igår passade jag på att få lite gjort här hemma. tiden går ju lite fortare då. man sitter inte bara och tänker. idag ska jag ta hand om tre maskiner tvätt och damsuga, och så ska jag se om jag får igång den där hemska gräsklipparen och så ska jag duscha svea. så visst finns det att göra. så vida jag inte skiter i allt ihopa och drar till mamma och syrran och tar en fika. skulle va skönt det med. fördriva lite tid.
kristin kanske skulle komma och hälsa på i morgon med sin son. jag gav inget svar eftersom jag inte vet om petri hunnit hem, nu vet jag väl det. men inte igår. så jag får väl hälsa dom välkomna och ta en fika med dom ! vi har ju inte setts på en evighet! kan va skoj !

igår låg jag i soffan och kollade på min mage... den fick ett eget liv, fniss. första gången jag såg rörelser utanpå magen. så gulligt, det höll på jätte länge och buffade runt där inne, bara så synd att petri inte va hemma och fick se. men det blir fler gånger. man blir glad av små grejjer ibland! att se bebbeli leva och frodas där inne och känna de lilla livet får än att bli lycklig....


nu ska jag äta klart min frukost och sen se till och bestämma mig för vad vi ska göra...
jag kanske skriver senare !

puss på er allihopa !

måndag 11 augusti 2008

min bild av den lilla magen ! fniss


så här ser jag på min lilla mage, bilden är tagen idag den 11 augusti... visst är den söt.....
och så här ser ni den !nu börjar den verkligen poppa ut ordentligt och rörelser och allt känns så mycket tydligare bara på denna veckan... ont i bäckenet känns också. dessa foglossningar alltså ! suck...

söndag 10 augusti 2008

en mulen helg !!!

jaha, då va de söndag igen, dagarna rusar på nu de sista innan sommarlovet är slut för barnen och sommaren är väl slut för alla när som helst... inte mycket till sol som visar sig och snart kallnar väl vattnet i sjöarna. vi får väl hoppas att det kommer en sommardos till innan hösten. så man kan åka och bada någon mer dag..
ja i helgen har vi inte gjort alls mycket. fredagen passerade snabbt petri kom hem halv fem och vi åt och sen va de dags för barnen att sova vid nio. sen såg vi på film, och jag somnade i soffan.... men men jag tycker det är skönt att somna där om petri väcker mig innan han går upp så jag kan byta från soffa till säng !
i lördags, alltså igår va vi hemma större delen av dagen, på eftermiddagen åkte jag och små tjejerna ut till ronny och lekte och fikade, mamma va där och hon hade hämtat kim också. det va trevligt, barnen lekte. vi fick fem kilo färsk potatis av ronny som han plockade upp från landet, mumsigt värre !
så idag får jag fixa potatis och något med brunsås tror jag ! mums!


annars vet jag inte riktigt ännu vad denna dagen ska föra med sig! petri börjar jobba 21 ikväll och jobbar tre nätter, så det är lite trist. han börjar 16 i morgon och på tisdag och kör till fem på morgonen. jobbiga pass, men då är det ju bara tre dagar och det tycker han är mycket bättre ! jag längtar efter att våra löner ska komma så vi kan storhandla för det böjar kännas glest på allt tycker jag !!!men det är ju ett tag kvar! suck, så går det när man inte storhandlar, vi hoppade ju över det denna månad! mycket dumt.....

nu ska jag börja fixa lite! men jag kanske skriver sen!

puss