tisdag 12 augusti 2008

sket i de !

ja precis som rubriken låter ! jag sket i de ! jag sket i att göra allt jag skulle göra här hemma och åkte till söderköping och hälsade på mamma och syrran och lät barnen leka. vi hann vara där tre timmar sen kom regnet så då åkte vi. så trist !
kom hem halv fem och fixade middagen och åt. pasta skinksås och felicia blev så glad, hennes älsklings mat, på samma plats som pannkakor tror jag !

sen tog jag mig friheten att vila i min säng i en timma, så skönt, det behövde jag, försöka slappna av och inte tänka, bara vila... satte på tecknad film på tv. så det slumrade jag sött till en liten stund... regnet öser fortfarande ner, helt sjukt. det gör ju att man somnar stående.

petri har inte ringt än idag och jag vill inte ringa i fall han är på sjukhuset eller om jag stör när dom sitter och pratar. men det är klart att man är orolig när man inte hört något på hela dagen ! oh va jag vill ha hem honom !
jag har världens hemskaste foglossning idag, vet inte om jag ansträngde mig för mycket när jag klippte gräs och allt annat igår. så jag får ta värme dynan idag och försöka slappna av en stund sen när tjejerna lagt sig ! skööönt ! borde egentligen göra fotbad och ansiktsmask också ! men det vet jag inte om jag orkar ! fniss! men det vore bra skönt.
hundarna har nyss varit ute så det enda jag har kvar att göra är att lägga barn vid halv nio, om ca en timma, sen börjar min egen tid ! tjohooo. bara synd att jag inte har min sambo att dela den med....

låter som jag tycker synd om mig själv ! fniss! DET GÖR JAG OCKSÅ ! suck !

nej nu ska jag ta en knäcke och så ska jag snart lägga barnen !
men jag skriver i morgon igen !
puss och kram på er !

1 kommentar:

Malin sa...

Hej!
Hoppas att det går bra för Petris bror, vad var det för olycka?! Så otäckt!
Kram