lördag 26 januari 2008

träning på x-box

hej igen ! jag lyckades träna 46 minuter på x-boxet, tyckte de va lagom att börja med nu när jag inte kört det på länge plus att jag har ont i rygg och nacke....
det va skoj.... men friskis och svettis är jobbigare helt klart, om det beror på att man är i grupp och tvingar sig själv klara mer än man egentligen kanske skulle göra eller om det beror på något annat vet jag inte... men x-boxet är helt klart ett bra hemma tränings sätt. om jag inte orkar med maskinen så kan jag köra på xboxet eller kombinera 45 minuter x-box och 20 minuter på maskinen, sen lär jag väl va helt död kan jag tro... men man kan ju testa !

i morgon vet jag ju inte än om det blir friskis, jag hoppas väl lite på de, men man vet aldrig !
annars får jag träna på x-boxet eller maskinen i stället, för någon prommenad lär jag nog inte hinna i morgon! hoppas att jag gått ner lite till i vikt i morgon annars blir jag deppig, för annars vet jag inte om jag hinner ner under 100 innan den sista januari !
hoppas hoppas!!!!

nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag nog släppa ut mina hundar på en liten kortis.... men jag skriver igen i morgon och berättar om disney om ice och min dag !

kram och på återseende !

nackspärr!

hej ! nu är det lördag, och jag ska träna ikväll, tänkte ta en stund på Xboxet där jag har ett jätte bra träningsprogram som liknar frisis och svettis. kanon bra, än så länge har jag bara gått 3500 steg och sk ah aihop tio tusen, så jag måste nog gå lite till idag, klockan är ju redan halv åtta...
så jag tränar väl en halv timma / timma ikväll så borde jag få ihop det...
jag vaknade i morse med nackspärr. inget skoj alls, gör ont som satan mellan skulder bladen och i nacken. så petri har fått massera mig idag. de gjorde såååå ont på vissa punkter. jag skrek. men efteråt va det skönt !
snart ska barnen sova och jag ska träna. och i morgon ska vi på disney on ice med min mamma och min syster med familjer... alla barn. ska bli kul. hoppas att barnen gillar det !
och efter det ska vi fira syrrans sambo för han fyller år. och efter det om det blir av så är det friskis och svettis, så jag hoppas att jag orkar gå på det i morgon, barnen ville följa med och titta på så det vore ju skoj för dom !
i morgon börjar det ju kl 18 det är ju den enda dagen barnen kan följa med och titta på !

nu ska jag fixa i ordning barnen, men jag skriver sen, får vi se om jag orkade träna en timma eller en halv timma ! men jag hoppas jag klarar en timma för jag behöver det !
och friskis och svettis är ju en timma så varför skulle jag inte klara det ?

på återseende ! kram Elin !

torsdag 24 januari 2008

friskis och svettis pass 4

så där, igår va jag på mitt fjärde pass friskis och svettis, det va kanon skönt. kroppen behövde de... jag kan inte alla steg än, men det går bättre och bättre för varje gång...
nu har jag gått ner exakt 36 kg. och det känns ju skönt. jag fick ihop 12000 steg på stegräknaren igår och det är ju alltid roligt när det går som man tänkt sig...

nu är det 6 dagar kvar denna månaden och jag vill ha gått ner i alla fall 8 hg till innan månaden är slut för då har jag gått ner under 100 vilket är ett vitigt mål för mig. jag har inte mätt mig på länge så det börjar bli dags för det.
kanske skulle göra det idag, bara för att pigga upp sig lite ! hoppas jag minskat en hel del. eller så gör jag det på måndag så har jag gjort som jag gjort hela tiden. måndagar har ju varit min mätar dag...

idag ska jag inte göra så jätte mycket planerar att ta det lugnt, kanske baka pannkakor till barnen. och ställa upp en soffa på övervåningen. och göra fint där... så då har baren en egen hörna för spel och film.

nu ska jag ut och traska med vovvarna. men jag skriver senare eller i morgon !

kram och på återseende !
före operationen sommaren 2007.










tre månader efter operation. syns det något i ansiktet ?

4 månader !


fyra månader efter operationen..... nytränad och klar ! *fniss*

24/1 -08

idag är en sån där typiskt lugn dag, jag har tagit de ganska lugnt hela dagen, på morgonen slappade jag i soffan med min frukost, sen ringde telefonen, de va Malin pratade med henne i en timma och sen tog jag vovvarna och gick en halv timma med i skogen. sen elda jag och klöv ved och sen hoppade jag duschen, efter duschen har jag tagit det mestadels lugnt, snart ska barnen åka iväg på sina aktiviteter, jag ska iväg till friskis och petri ska jobba i källaren.... så alla har lite och göra...

så jag tränade igår, 20 minuter på maskinen, skit jobbigt va de, hade sån mjölksyra så jag gick nästan åt. men jag klarade det. och jag fick ihop 10000 steg.
i morse hade jag gått ner 1 hg så de minskar ju sakta men säkert i alla fall !

och som sagt ikväll ska jag ju till friskis och träna så då kanske det försvinner lite mer kilon...
skönt !

nästa vecka vill jag vara två siffrig... och snart vill jag ha minskat 40 kg, vore så kul att kunna säga det... att på 4,5 månader att man gått ner 40 kilo... ganska mycket ! eller väldigt mycket !

nu skaj ag laga mat och fixa i ordning barnen innan det är dags att åka iväg.

men jag skriver mer senare !

puss och kram och på återseende !

onsdag 23 januari 2008

dagen som varit.....

jaha, ytterligare en dag har gått, idag vägde jag 101,9, så jag minksar lite för varje dagsom går ! känns skönt, men jag vill komma under 100, gu va jag tjatat om det tänker ni, men för mig är det en stor grej. jag har inte vägt under 100 på många herrans år så de skulle va så kul att komma dit igen. och det kommer jag väl att göra snart hoppas jag... idag började jag morgonen med att plocka in ved, för vi hade ingen inne, så nu finns det massor. och då fick jag ju samtidigt ett litet träningspass. sen gick jag ut och gick 30 minuter med vovvarna och efter set satte jag igång med disken och städningen. men trots det så har jag bara fått ihop ca 6000 steg på stegräknaren under hela dagen, det är ju mindre roligt, men jag tänkte försöka träna ikväll så jag kommer upp till mina 10000.
igår fick jag ett samtal från en bekant som berättade att hon fått remiss skickad till operation, så inom ett år borde hon ha fått genomgå samma operation som jag. kul för henne.
hoppas allt går bra för henne, och att hon slipper vänta så länge som jag fick vänta....

nu ska jag gå ut med hundarna och lägga på lite paket som jag haft på försäljning på tradera, men jag skriver nog senare igen. skriver och berättar om jag fick ihop mina 10000 steg och om jag tränade eller ej. tänkte jag skulle försöka göra lite situps snart också. jag tror det vore bra, i morgon är det dags för friskis och svettis igen. det blir skoj och skönt, jag ser faktiskt fram i mot att få komma dit nu mera för det känns så skönt i kroppen efter ett pass. så jag tror att jag förndrat mitt liv precis som man ska efter en operation.
en av mina vänner frågade mig om jag blivit tränings beroende, men de har jag väl inte, men jag gillar det mer och mer för jag känner mig så lugn och nöjd i kroppen efteråt. och jag känner stor skillnad på hur jag mår nu och förut.....

kram och på återseende!


tisdag 22 januari 2008

tredje passet friskis!

hej !
idag har jag haft en bra dag, jag har möblerat om och plockat upp en massa saker på vinden och städat i ordning på övervåningen. gått en långis med hundarna och gjort en massa bra saker och gjort fint !
nu på kvällen va jag på friskis och svettis, tredje passet de gick kanon bra, inte lika jobbigt som de andra. nu börjar man väl komma in i det.

i morgon ska jag plocka in ved och fortsätta städa... nu ska jag äta en macka och sen ska jag duscha och krypa ner i sängen ! för nu är jag trött, jag har gått ca 14000 steg idag. skönt och veta att man fått i hop de...
känner mig så duktig när jag tränat !

kram och på återseende !


måndag 21 januari 2008

slö dag!

hej allihopa !
idag har jag haft en slö dag, har inte alls mått bra men det blev bättre nu fram i mot kvällen !
jag har haft ont i huvudet hela dagen ! legat större delen av dagen inget alls roligt !
men jag gick en lång prommenad med vovvarna i ca 30 minuter i skogen i morse och jag har tränat nu på kvällen 20 minuter på maksinen, svetten bara rinner vilket måste betyda att kroppen svarar ganska bra !
i morgon ska jag på friskis och svettis, det ska bli skönt, ångrar nästan att jag inte gick dit i söndags. men man måste ju få vila ibland också !
men i morgon är det dags att köra hårt igen och då ska michelle äldsta tjejen i familjen följa med... får vi se vad hon tycker...
jag hoppas att jag kan fortsätta med friskis, och att syrran vill fortsätta. nu har jag bara 2,4 kilo kvar att gå ner innan jag är nere under hundra, sen har jag ju ett antal kilo till typ 35. men jag är ganska snart halv vägs...
6 hg till så är jag halvvägs, då har jag gått ner hälften av vad jag ska ner på fyra månader! känns så himla skönt !

jag skriver mer i morgon, för nu ska jag ringa till min mamma och små prata lite och sen ska jag älda och duscha....

kram och på återseende !

söndag 20 januari 2008

länk

http://www.emailadvert.se/ref.php?user=X

tjäna extra pengar !

ingen träning

okey, det är väl bara att acceptera att jag varit en latmask denna helgen, men det får man väl vara ibland, finns väl skäl till allt, en fest är väl ett bra skäl. och idag har jag haft skallebang hela dagen. inget skoj alls. skulle vilja varit på frisis och svettis idag men jag skulle inte klarat av det för detta hemska huvud. jag hoppas i alla fall att det är bättre i morgon, för då ska jag gå ut och gå långis och så ska jag träna på maskinen, för nu ska jag ner under 100 innan denna månad är slut, jag vill verkligen det och nu är det ju inte långt kvar.... 2,5 kg till så är jag nere. fy va skönt det ska bli den dagen då jag kan skriva två siffrigt i boken.... va glad jag kommer att vara då...
det svåraste med det hela är att felicia min dotter inte vill att jag ska åka iväg på kvällarna, så nu vet jag inte om jag kan träna eller inte. jag ska försöka få henne att acceptera det, men jag vet att hon inte gillar det. känns lite jobbigt för även jag vill ju göra något för min egen skull i mellan åt och friskis är en sån där sak som känns både roligt och skönt för mig....

idag har jag inte skött maten alls, men jag känner inte för att äta, vilket inte är bra, men jag är nog rätt så trött på wok och kyckling, ska försöka köpa hem lite fisk så jag får lite variation. jag behöver det känner jag !
i morgon ska jag laga kött och potatis tror jag. det är smaskigt. och nyttigt.
nu ska jag i alla fall äta en kvälls macka och se om det går ner. känns inget roligt att äta idag, men får väl hoppas att aptiten kommer tillbaka i morgon, jag måste ju äta, och dessutom ofta. suck, ibland kämms det lite jobbigt måste jag nog erkänna, även om det för det mesta känns bra !

jag skriver mer i morgon och hoppas att jag är tilbaka på alla plan, ingen huvudverk och mer matlust !

kram !

en hel helg utan träning !

oj oj ! va helgerna går snabbt! eva min kompis har haft 30 års fest så i fredags hjälpte jag henne fixa allt klart inför den. möblera en lokal och handla och fixa... det blev jätte fint !
och i lördags va jag på festen. de va skoj ! jag fixade med disken och dukningen och allt annat, men det va jätte skoj att kunna hjölpa till och träffa alla gamla arbetskamrater och nya bekantskaper...

idag har jag städat hemma för det behvs ju de också, idag kommer ju barnen hem och då vill jag att det ska vara ordning !
har tyvär inte lyckats träna i helgen eftersom jag gjort så mycket annat och idag har jag inte orkat. jag har haft lite skallebang hela dagen. men ibland måste man ju vila också. man kan ju inte alltid träna hårt.
vi får se om det blir friskis ikväll !

nu ska jag hoppa i duschen...
skriver mer senare !

kram !