lördag 2 februari 2008

helgerna är svåra !!

hej !
idag är det lördag, så igår skjutsade jag iväg barnen, känns lite trist, och samtidigt skönt, fick sov morgon idag, vet inte hur länge sen de va jag sov till halv elva.... men såååå skönt....
igår gjorde vi inte så mycket, både petri och jag va trötta så vi la oss i soffan åt lite kvälls mat och tittade på två filmer. lite annorlunda filmer men helt ok !
så somnade vi väl runt tolv snåret i natt och jag sov till halv elva och vakna då av telefonen ! men de gör ju inget, sov ju länge ändå !!!
så har jag ätit frukost och eldat och nu preci shar jag tränat en timma på x-boxet, de va skönt men jobbigt ! men det ska de ju va annars är det ju ingen meningen med det, nu sitter jag och äter mellis och vi ska snart åka ut i skogen med vovvarna. men det stormar ju som tusan idag. suck, inget skönt, pluss att det kommer lite snö också ! men de skulle inte göra något om det inte blåste, för det e det värsta jag vet, jag blir så yr i huvet när det blåser !

helgena är lite svårare än vardagarna. när jag är ensam tränar jag och går prommenader och äter rätt hela tiden, eller till 90% av dagarna i alla fall. men så när barnen och petri är hemma så blir jag nästan förlamad, fast det är väl att man så gärna vill umgås med dom så man offrar inte en timma på att träna eller så. trots att en timma är lite tid.
i morgon ska jag jobba natt igen, det va ju ett tag sen jag gjorde de. men nu ska jag testa igen om jag klarar av det. jag tycker det blir så jobbigt med maten när jag jobbat ! men jag får fösöka!
ingen rutin alls känns det som !

ja de löser sig !

jag kanske skriver mer senare ! jag kom ju inte under 100 idag heller... 6 hg kvar ! suck !
men kanske i morgon !

kram och på återseende !

fredag 1 februari 2008

fredag !

så där nu är det fredag igen... suck... barnen kommer att åka iväg idag till sina andra föräldrar. och vi kommer att vara ensamma !! kan kännas tomt ibland.
idag är jag så trött. skulle vilja sova bort denna dagen. men det går ju inte. så jag har varit hos arbetsförmedlingen och jag har sökt ett jobb, så det känns ju bra...

igår va jag på friskis och svettis och min kompis Malin va med och testa. de va kul. vi är så duktiga.... det kändes kanon skönt att träna. men jag vet inte om jag är trött idag på grund av det eller om det är något annat. trött är jag i alla fall. men jag har ingen träningsverk. och det är ju skönt ! och samtidigt inte. känns inte som att man har gjort någe!
men det har jag ju !

nu ska jag laga lite lunch, men jag skriver säkert mer senare !

jo föresten. jag lyckades inte medmålet att gå under 100 före den sista januari. 7 hg återstår ! känns lite irreterande, men kanske att jag lyckas tills i morgon !
om inte annat så får jag väl sätta upp ett nytt mål jag har ju ett mål där jag ska minska 40 kilo innan min födeledag. och till de e de ju bara 3,7 kg kvar på 20 dagar ! kanske att det går !

kram och på återseende !

tisdag 29 januari 2008

friskis och svettis med träningsverk !

hej igen !
så där då då har jag genomfört mitt femte friskis och svettis pass och det känns lättare och roligare för varje gång ! kanon kul !
jag har sån tränings verk i mina ben efter xbox programmet igår men jag körde på i alla fall... det känndes inte just då men sen när vi skulle stretcha då kände jag att min träningsverk va kvar ! fy bubblan va ont man kan ha...
men kul hade jag... nu är jag nyss hemkommen och ska hoppa in i duschen, skönt.... sen ska jag nog bara sova och försöka få kroppen att komma i ballans igen, få bort träningsverken innan torsdag när det är dags för nästa friksis pass. hoppas att det blir lika kul då !
hasse lagade min bil samtidigt som jag va på friskis idag så nu funkar den nästan utan problem, då blir barnen glada.... och jag med för den delen...

jag hoppas att kilona har minskat i morgon också. för nu känns det som det har gått långsamt ett par dagar och det gillar jag inte ! men det kanske tar fart snart igen !

jag skriver i morgon igen, fast i morgon ska jag inte träna något utan då ska jag ha en vilo dag, för mina muskler behöver det! men jag ska ändå gå med vovvarna och städa så lite motion blir det ju i alla fall. tur att jag har mina små hundar!

natti natti allihopa !

kram och på återseende !

tisdag ! oh så ont !

hej ! nu är det tisdag dags för friskis och svettis ikväll, men jag har sån fruktansvärd träningsverk sen x-boxen igår så jag vet ej om jag kommer att klara av det ! men det märks, jag ska försöka ! benen känns så ömma!
jag gick en långprommenad med malin och hundarna idag, de va skönt, men gjorde ont i benen !
men efteråt känndes det skönt att ha gjort något i alla fall !

nu har jag precis ätit och ska börja fixa lite med städning tror jag ! barnen är hos kompisar !

jag skriver mer senare !

kram!

måndag 28 januari 2008

mått den 28/1-08

hej ! tänkte bara uppdatera mina mått !

hals : 37,5 cm (-1 cm )
överarm:37,5cm(-0,5cm )
underarm:29,5 cm (+-0)
bröst:112cm (-3,5 cm)
under bröst : 94, 5 cm (-2 cm )
midia: 92 cm (-3 cm )
mage:115cm (-2 cm )
stuss: 118 cm (-4 cm )
lår: 70 cm (- 2,5 cm )
knä 40,5 cm (- 1,5 cm)
vad:44,5 cm (-0,5 cm )
vrist : 25 cm (-1,5 cm )

summan : - 22 cm

måndag morgon !

så där då , då va måndag morgonen förbi och jag har varit sååå duktig.... först gick jag en 40 minuters prommenad med hundarna i skogen. sen direkt efter så tränade jag 50 minuter på x-boxet. dö jobbigt !
jag har sån träningsverk i benen, knäna för att va exakt... men jag ska ändå träna friskis i morgon, och de kommer att känna hemskt....
sen efter jag tränat har jag klyvt ved och eldat så nu snart ska jag hoppa in i duschen. det ska bli skönt, för nu fryser jag... jag ska mäta mig innan jag duschar också, se om jag minskat i cm något...
jag tycker de själv, men jag vet inte...

ikväll ska jag gå en prommenad och möta petri annars ska jag nog inte göra så där jätte mycket, städa och laga lite mat och se om jag på något sätt kan komma till affären! men bilen är trasig, suck....
nu är klockan snart 12 och jag har redan fått ihop nästan 9000 steg, så det blir nog inga större problem att få ihop 10000 idag !

jag skriver mer senare när jag mätt mig !

kram och på återseende !