tisdag 29 januari 2008

friskis och svettis med träningsverk !

hej igen !
så där då då har jag genomfört mitt femte friskis och svettis pass och det känns lättare och roligare för varje gång ! kanon kul !
jag har sån tränings verk i mina ben efter xbox programmet igår men jag körde på i alla fall... det känndes inte just då men sen när vi skulle stretcha då kände jag att min träningsverk va kvar ! fy bubblan va ont man kan ha...
men kul hade jag... nu är jag nyss hemkommen och ska hoppa in i duschen, skönt.... sen ska jag nog bara sova och försöka få kroppen att komma i ballans igen, få bort träningsverken innan torsdag när det är dags för nästa friksis pass. hoppas att det blir lika kul då !
hasse lagade min bil samtidigt som jag va på friskis idag så nu funkar den nästan utan problem, då blir barnen glada.... och jag med för den delen...

jag hoppas att kilona har minskat i morgon också. för nu känns det som det har gått långsamt ett par dagar och det gillar jag inte ! men det kanske tar fart snart igen !

jag skriver i morgon igen, fast i morgon ska jag inte träna något utan då ska jag ha en vilo dag, för mina muskler behöver det! men jag ska ändå gå med vovvarna och städa så lite motion blir det ju i alla fall. tur att jag har mina små hundar!

natti natti allihopa !

kram och på återseende !

Inga kommentarer: