fredag 4 juli 2014

jobbet igen!

åter igen sitter jag här på jobbet och skriver.
lite lugnt i kassan just nu så då passar jag på!
jag springer mellan att vara receptionist och undersköterska.
men det är kul! kul när det händer något.

igår slutade jag halv fyra hämtade barnen fyra och sen hade vi glass mys och duschade och målade och klippte naglar. sen somnade de små trollen runt sju och jag tog tag i träningen i stället.
så tre pass har jag hunnit med denna vecka, och tänkte hinna två till innan söndag.
vågen visade ett kilo mindre idag. men å andra sidan är det bara ett kilo så det kan lika gärna vara så att jag gått upp det i morgon plus ett till... suck....
jag önskar att jag kunde få till det. att ämnesomsättningen och kroppen skulle vilja som jag vill och att jag fasktiskt går ner.
bara ett kilo i veckan skulle va toppen. helst två dock!


trodde jag skulle hinna skriva ett långt inlägg och berätta en hel massa. men verkar som att varje gång jag startar så blir jag avbruten så nu ger jag upp...

men jag skriver snart igen !


//Elin//

torsdag 3 juli 2014

en lååång arbetsvecka

ja, denna veck har det blivit långa dagar.
jobbat till 17 varje dag. idag slutar jag 15:30 fast jag skulle varit ledig.
men jobbar på kvalificerad över tid idag hela dagen och igår hela eftermiddagen. så det blir lite klirr i kassan.
blir bra sen till semestern.
finlandsresan kommer ändå att kosta. och jag vill inte behöva vända på varenda krona. så då passar det bra med lite övertid.

igår hann jag inte med att träna jag kom inte hem förrän halv nio på kvällen, va vaken ca en tima sen somnade jag i soffan.... trött....
idag ska jag sluta tidigare så jag tänkte jag skulle försöka både mysa med trollen och hinna med och träna!
//ELIN

tisdag 1 juli 2014

dagarna går jobb jobb jobb

det känns som om jag nästan bor på jobbet i mellan åt.
det är ju tur att man trivs annars skulle det bli riktigt jobbigt.
så den är veckan frågade chefen om jag kunde tänka mig jobba över på onsdagen, så i stället för att sluta 14 blev det 17 med kvalificerad övertid.
pengar blir det ju och det är ju aldrig fel.
sen på torsdag på min lediga dag så går jag in och jobbar 13-17 så då blir det ju ett par timmar där med. men vi ska ju åka till Finland på semester sista veckan i juli så det behövs lite extra pengar. inte alls mig i mot.
saknar dock barnen men man får göra det bästa av det ! umgås mer kvalitetsmässigt de timmar och dagar man faktiskt är ledig !
just nu sitetr jag mycket i receptionen på jobbet. det saknas folk och då får man fylla ut där det behövs.
jag har inte tränat så mycket på sista tiden så kände att jag va tvungen att ta tag i de igår. och det gjorde jag med ett häst pass. jag startade med två varv crossfit tabata och fortsatte med crosstrainer intervaller och sen körde jag två varv crossfit tabata till. totalt 45 minuter sen lite stretch och avslutade med 3 minuters jägarvila som är mitt nya personliga rekord.
känns skönt.
idag känns det lite i musklerna och jag tänker träna i kväll igen så förmodligen kommer det kännas mycket i morgon. en blandad känsla av smärta och förtjusning.

igår på jobbet när chefen frågade om vi kunde jobba över lite så sa jag skämtsamt att då får du ju se till så det finns lite gott att smaska på så vi håller energin uppe .
och vips så hade hon handlat en stor frukskål och massa godis och munkar och kakor. gulligt tycker jag !

nej.... bäst att jobba.....

ha de topp!

//Elin //