lördag 5 juli 2008

saknar dom redan

fy... va knasig man känner sig när man sitter här hemma helt utan barn och vet att dom ska vara borta så lääänge ! det är en hemsk känsla.
men man måste ju låta dom åka och man måste ju vänja sig vid att dom inte alltid kommer att vara hemma hos sina föräldrar !
en helg går ju snabbt, men två veckor det känns som jääätte lång tid...men jag ska hälsa på felicia flera gånger....

nu har jag precis ätit frukost och druckit en skvätt kaffe. så jag ska snart gå ner och elda. jag tänkte jag skulle försöka städa lite idag så att man kan njuta resten av helgen. syrran kommer hit idag och vi ska åka ner till viken och kolla på lite folk. det är ju karnebåtfestival där. inte för att jag tror att det är något att ha, men syrran ville ner, så jag kan väl hänga på !
kan ju bli skoj ! petri ska jobba i källaren så att maskinen blir klar, han har ju lite beställningar att fixa. så det är lika bra att han får arbeta i lugn och ro !

syrran skulle väl komma vid sex sju haket om jag fattade det hela rätt. men vi bestämde ingen tid. vi får helt enkelt se. det som blir kul är att man har en anledning till att fixa i ordning sig lit extra dagen till ära. kan fixa hår och smink lite mer än vanligt ! det blir skoj !

nu ska jag sätta fart. men jag kanske skriver mer senare !

puss och kram och ha en bra dag !

fredag 4 juli 2008

nu åker de små liven!!!

god morgon !
idag är det fredag och mina barn ska lämnas till sina andra föräldrar ! känns lite jobbigt för den här gången ska dom vara där i två veckor. det är jätte låååång tid !
men man får försöka få dagarna att gå och tänka att dom kanske har skoj i alla fall ! fördelen för mig är ju att jag kan hälsa på felicia, hasse tycker ju att det är helt ok ! dessutom bor ju mamma och hasse grannar !
så idag klockan ett bär det av mot norrköping med vägen genom söderköping för att lämna allihopa ! jag är inte sugen på att köra bil i värmen, men allt går ju bara man vill.... får ladda ner lite bra musik och lägga in i bilen så man har lite . minneskortet rymmer ju en hel del låtar !

nu ska jag strax ta mina vovvar och vandra en liten sväng, sen ska jag sätta igång en brasa så jag kan duscha. för klockan tickar ju på, och ganska snabbt också när man vet att man har en tid att passa.
dagen kommer att åka förbi i världens fart och ikväll kommer jag slå ihop som en dö sill... så brukar det vara på fredagar... stackars petri inget skojjigt med en kvällstrött sambo som ligger i soffan och snarkar till filmen vi skulle ha sätt ! fniss!
men i vissa perioder i livet får man vara så... är ju i alla fall piggare nu än för ett par veckor sen ! så man ska väl vara nöjd....

nu ska jag sätta fart, men jag kanske skriver mer senare !

puss och kram !



onsdag 2 juli 2008

sol och bad och en härlig familj !

dagen gick jätte snabbt igår, barnen fick i uppgift att städa sina rum eftersom dom ska åka till sina andra föräldrar i morgon och vara borta två veckor, fy det känns hemskt länge !
dom städade jätte duktigt och det blev fint... michelle fick äran att damsuga övervåningen ! jag tvättade en massa kläder och hängde ut och jag fiaxde lite ute. jag gick lång prommenad med vovvarna och njöt av solen, så lagade jag mat och sen efter maten ville jag sova.... men icke....

vi tog med oss hela familjen ut till yxningen och badade. eller det va bara felicia och ellen som badade, michelle va inne i fel vecka och petri är en badkruka, och jag äger ingen baddräkt efter min viktnedgång ! måste fixa en ! såg så skönt ut igår, jag vill verkligen bada!!!
men det va skönt att sitta i solen också och titta på två skrattande barn och njuta !!!

när vi skulle gå kom carita med sina barn så då satte jag mig och pratade med henne en stund. det va mycket trevligt. lilla bebisen hennes fyller ett år i augusti så hon har blivit jätte stor... kevin fyller ju 9 nu i juli, exakt på dagen 5 månaer efter felicia. kanske komiskt att både jag och carita och kristin har fött barn på datum 12. men i olika månader och kristin ett par år efter, vi umgicks ju när vi fick barn, och våra dåvarande sambos umgicks ju också ! lite knasigt !!!

nu ska jag fixa en brasa så jag kan duscha och så ska jag väcka petri så att vi kan hitta på någe skoj idag ! det är ju sista dagen barnen är hemma på ett tag... usch kommer sakna massor.. men jag kan ju hälsa på felicia hur mycket jag vill !

jag kanske skriver senare igen, får se vad dagen för med sig !

puss och kram i solen !

tisdag 1 juli 2008

skapligt väder !

god morgon !
sitter här som vanligt en tidig morgon har varit vaken i snart två timmar, gick upp halv sju. så nu sitter jag och dricker lite kaffe, vovvarna är uppe med mig, små tjejjerna börjar så smått vakna och petri ska väl sova till tolv typ, han jobbade ju fram till fem i morse, men nu är han ledig ett tag, så himla skönt !
idag vet jag inte riktigt vad vi ska gör, jag ska fortsätta rensa lite ogräs från framsidan och plocka i ordning lite där. och jag ska gå med mina vovvar. annars vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra.
kanske kan man åka och bada en liten stund, det lär ju inte va så mycket folk där ute idag eftersom det inte är toppen väder.

igår va vi och fikade hos min kompis kristin, det va trevligt, men mina barn va inte så roade av det, noa kristins son bestämde så mycket över dom så dom tyckte han va jätte tråkig, men han är ju bara tre år, felicia tycker om noa, men det blev lite för mycket igår kände hon.
jag ska packa till barnen ska åka idag och i mo
rgon också, dom ska ju vara borta två veckor så det blir ju lite mer att packa än i vanliga fall.
och så får jag väl tvätta lite så att allt dom vill ha med sig är rent. jag ska även städa ovanvåningen tror jag, för barnen ska städa sina rum, och det behöver dom lite hjälp med, annars blir det inte gjort. dom behöver en puff i rätt riktning....


men nu först oc
h främst ska jag nog ta mina vovvar ut och gå. så är dom färdiga för morgonen ! det uppskattar dom nog !

jag kanske skriver mer senare ! annars får vi hoppas att denna dagen blir kanon!

kram !

min nya klänning/
skjorta ja
g fick
av mamma.

måndag 30 juni 2008

hm! vad ska man göra?

god morgon allihopa !!!
nu sitter jag här med min kaffekopp och njuter av lugnet i huset... vovarna har markerat att dom skulle uppskatta en prommenad så när kaffet är uppdrucket ska dom väl få sin vilja igenom! jag känner mig inte så pigg eftersom ellen bestämde sig för att vakna när petri kom hem klockan fem.
fy fabian, hörde två barn busa och tjoa klockan fem på morgonen och kände inte alls för att gå upp. föste ner dom i säng igen och sa att dom fick ligga och föröska sova och lyssna på ett sago band i alla fall fram till sju ! så det gjorde dom faktiskt, men dom kommer vara så fruktansvärt trötta idag ! men men, det är ju deras eget fel !

idag tror jag att vi ska ta en tripp till viken. jag behöver köpa ett anteckningsblok utan rader, och det finns inte här på hemmaplan, och kanske är dom dyra där nere så vi får se om det blir något eller ej ! skulle va skoj att träffa kristin också ! men hon kanske inte har tid ! man vet aldrig !
nu sk ajag i alla fall bara dricka upp kaffet och sen ta min vovvar, sen ska jag elda och ta en lång skön dusch...

igår va en sån där trött dag, jag orkade inget, mycket tack vare att jag gick upp fem i går morse.. blä!!! sen gick jag hela dageni en dimma. men jag damsög och städade lite och gik med vovvarna och fixa... men jag hade inte orkat göra någon anstärning direkt... på kvällen låg jag i soffan och åt kvällsmat och såg på jordan, det är ju en kanon serie. sen vid elva drog jag med mig själv till sängen efter att ha omnat ett fler tal gånger i soffan ! såååå trött. !

idag är jag som väl är piggare !

jag kanske skriver mer senare, men nu måste jag ta och hitta på något !


kram på er !

tidig måndag morgon !

oh, gäsp stånk och stön, va jobbigt, jag va uppe halv sex i morse. fy, petri kröp ner strax innan och regnet drippade mot fönstret. jag bara inte kände alls för att gå upp ur sängen, fy!! alldesles för tidigt!!! men upp och hoppa och så fixa till sig så man såg lite mänsklig ut, kan ju inte skrämma i hjäl alla andra...
nåväl kvart över sju va jag i sörping och halv åtta blev jag stucken av blodtanten, som vanligt så hittade dom inte kärlen så det tog en bra stund och ett antal stick innan dom till slut gav upp och hämtade en butterfly kanyl som man brukar använda på barn, den brukar funka på mig, jag har tydligen väldigt tunna och fina kärl.
så nu har i alla fall dietisten sina prover och jag hoppas att jag slipper fasta någon mer morgon för det är inte skoj alls.....

nu ska jag börja ringa lite viktiga samtal och sen ska jag traska med vovvarna. annars vet jag inte vad den regniga dag ska föra med sig ! men jag hoppas att det blir en bra dag trotts detta droppande från himlen !!

hoppas att ni allihopa också får en kanon dag !

puss och kram !

söndag 29 juni 2008

fika och leki sörping !

hej !
idag har små tjejerna och jag varit i söderköping och fikat hos min mamma. det va mycket trevligt och vi pratade en massa och barnen passade på att leka med ronja i lekparken och klä ut sig och ha skoj !
jag va nere och kollade på syrrans hus, dom håller på och måla om det från blått till grått. det blir nog fint när det är klart det tror jag !
dom har fått det så himla fint i huset på så kort tid, jag skulle också vilja ha pengar att renovera för. men tyvär så finns inte de just nu ! men kanske senare i livet. nu har ju i alla fall petri jobb, vilket är helt underbart !

nu är klockan halv elva på kvällen och jag ska kicka michelle i säng och ska själv också ta den vägen... i morgon ska jag upp runt sex tiden för jag har ett läkarbesök halv åtta i söderköping, men barnen behöver inte följa med eftersom michelle är hemma och petri med, men han sover så michelle får hålla ställningarna tills jag kommer. och jag är ju tillbaka ganska snabbt, ska ta lite blodprov också när jag ändå är inne !

dagen har varit jätte bra, det enda som är synd är att petri jobbar, det är aldrig skoj ! men barnen är ju hemma och håller mig sällskap ! och vovvarna så klart !
nu ska jag släppa ut dom på tomten för en kvälls kiss sen ska jag sova ett par timmar !

men jag skriver säkert i morgon igen !!!


puss och kram allihopa ! natti natti !