måndag 30 juni 2008

hm! vad ska man göra?

god morgon allihopa !!!
nu sitter jag här med min kaffekopp och njuter av lugnet i huset... vovarna har markerat att dom skulle uppskatta en prommenad så när kaffet är uppdrucket ska dom väl få sin vilja igenom! jag känner mig inte så pigg eftersom ellen bestämde sig för att vakna när petri kom hem klockan fem.
fy fabian, hörde två barn busa och tjoa klockan fem på morgonen och kände inte alls för att gå upp. föste ner dom i säng igen och sa att dom fick ligga och föröska sova och lyssna på ett sago band i alla fall fram till sju ! så det gjorde dom faktiskt, men dom kommer vara så fruktansvärt trötta idag ! men men, det är ju deras eget fel !

idag tror jag att vi ska ta en tripp till viken. jag behöver köpa ett anteckningsblok utan rader, och det finns inte här på hemmaplan, och kanske är dom dyra där nere så vi får se om det blir något eller ej ! skulle va skoj att träffa kristin också ! men hon kanske inte har tid ! man vet aldrig !
nu sk ajag i alla fall bara dricka upp kaffet och sen ta min vovvar, sen ska jag elda och ta en lång skön dusch...

igår va en sån där trött dag, jag orkade inget, mycket tack vare att jag gick upp fem i går morse.. blä!!! sen gick jag hela dageni en dimma. men jag damsög och städade lite och gik med vovvarna och fixa... men jag hade inte orkat göra någon anstärning direkt... på kvällen låg jag i soffan och åt kvällsmat och såg på jordan, det är ju en kanon serie. sen vid elva drog jag med mig själv till sängen efter att ha omnat ett fler tal gånger i soffan ! såååå trött. !

idag är jag som väl är piggare !

jag kanske skriver mer senare, men nu måste jag ta och hitta på något !


kram på er !

Inga kommentarer: