lördag 30 augusti 2008

lördag !

hej !
idag är det lördag ! och barnen är hos sina andra föräldrar. här hemma händer det inte alls mycket. jag har fixat lite med allt som vi storhandlade igår, va på city gross efter vi lämnade barnen och handlade för 2000kr. så skönt att ha saker hemma igen. handlade ganska mycket kött och köttfärs i storpack och det ska ju packas i ordning i små påsar och läggas in och allt annat som ska in i skafferier och annat. så det pysslade jag med på förmiddagen.
sen la petri och jag på nya mattan, jag kunde ju inte göra det själv eftersom vi har ett svintungt tv rums bord i sten. men med hjälp så gick det ! efter det så har jag duschat och fixat till mig så nu är jag såååå snygg, eller inte. ha ha ! men jag är i alla fall i ordning gjord.
har lite tråkigt idag eftersom jag känner för att umgås men ingen av mina vänner verkar ha tid idag, så det blir nog att sitta hemma och vänta på att petri ska bli klar. han håller på och lagar sin moppe så att jag ska slippa skjutsa honom till jobbet denna veckan.
och det är ju jag tacksam för ! jag ska snart åka till affären och handla salladsgrejjer för jag tänkte göra feta ost sallad för det ville petri ha till middag idag, och vi orkade inte handla sallads grejjer i stan igår.

igår gick jag in i vecka 22 som gravid vilket innebär att det "bara" är 18 veckor kvar till beräknad förlossning, suck va de känns länge alltså ! men det kommer nog fortare än man vill sen... ha ha, det finns ju lite som ska hinnas innan dess. och allt som ska inhandlas innan dess. så jag behöver nog dom veckorna. vi ska ju ändra alla rummen och ta in all ved och fixa till det, åka till tippen med allt man ska rensa bort och måla om två rum. så nog finns det att fixa innan bebbeli kommer. sen ska ju allt inhadlas. jag har bara köpt de första plaggen. spjälsäng med tillbehör har jag ju men allt annat ska inhandlas. det kostar ju det med. så jag hoppas att vi får tag i begagnat, så om du som läser har något så säg till....

min kompis kristin skulle hört av sig för en timma sen om vi skulle ha fikat, men hon gjorde inte det så hon har nog fullt upp med sin kärlek. hon förlovade sig igår. skoj för henne. jag hoppas hon är lycklig, det är så sällan vi ses trots att vi bara har en mil i mellan oss. tyvär. trist när det blir så.... men men sånt är livet ! grattis till förlovningen i alla fall !
nu ska jag fixa lite och handla och de. men jag kanske skriver senare !

kram kram !

onsdag 27 augusti 2008

god dagens !

idag är det onsdag och nu är det eftermiddag. klockan är kvart över tolv... jag har städat på förmiddagen. det är alltid skönt att få lite rent och fint. plus att jag köpte en ny matta igår som ska läggas på i tv rummet idag när petri kan hjälpa mig så då passade jag på att städa i ordning runt omkring så jag slipper göra det sen !

igår va jag på stan och shoppade med min mamma och min syster. bland annat så hömtade jag hem tröjjan från coop som petri glömde i kassan och så köpte jag en extra tröja, en brun för 39 kr. det va billigt. och så köpte jag schampo och sånt. och färg till vårt rum och michelles rum. så så fort vi tämt data rummet så kan man börja spackla och måla... det ska bli brunt. och så ville hon ha shabloner med fjärilar så vi får väl försöka ordna det också ! men det blir väl kanske inte förrän om en eller två veckor man kommer i gång med de ! hoppas att det blir tidigare !


idag har jag även lagt ut en massa annonser på tradera, har ju rensat barnens garderober så det fanns en hel del att sälja, jag har sommar garderoben kvar att rensa. alla klänningar och sånt, men det ska jag inte lägga ut nu. det blir väl i vår dagarna i så fall. det kanske blir lite extra pengar i alla fall.

idag kom paket på posten på saker som jag köpt på tradera. de första kläderna till bebisen. de första jag köper till våran lilla bebbeli. mamma hade också shoppat lite till bebbeli. och så kommer ett startpaket på posten igen om ett par dagar, så behöver jag nog inte köpa så mycket mer. däremot så måste jag köpa en liten byrå till att ha bebbelis kläder i och så måste jag ta hem spjälsängen och fixa den. det är väl även dags att börja tänka på att fixa vagnen. det skulle ju ta en månad i värsta fall innan den kom hem. sen finns de ju en hel del till man behöver innan det är dags. och jag ska försöka ta allt sånt undan för undan nu under hösten. men jag vill samtidigt inte ta det för tidigt ! så jag vet inte... måste nog försöka köpa så mycket som möjligt begagnat så jag hoppas att jag kan hitta det !

bebbelis kläder



nu ska jag dricka mitt te och ta de lite lugnt innan barnen kommer hem!

puss och kram.

måndag 25 augusti 2008

måndag!!!

hallå där ute !!!
här sitter jag, ganska trött nu, för jag har storstädat hela förmiddagen. känns väldigt skönt, hela nedervåningen är jätte fin och det luktar rent och gott i hela huset. men jag måste säga att det blir jobbigare och jobbigare att utföra allt man ska ju mer magen växer! fast jag älskar min mage ! *ler* den är sååå söt.
så här ser den ut idag !

visst är den gullig 1 fnisss!!!

jag längtar enormt mycket till dagen då bebisen ligger där på min mage. vill se de lilla trollet.
jag måste säga att det sista året som gått nu har varit väldigt händelserikt. operationen och viktnedgången och så gravid på det och ja bara en massa underbart ! kan man va mer nöjd.. ja de kan man förmodligen, jag kunde ju ha vunnit ett par miljoner så vi hade haft pengar som gräs och säkert kunde det ha varit fler önskemål... att ingen skulle dö eller va sjuk. nu har ju petris bror gått bort och ska snart begravas och det är ju en sak som känns väldigt jobbig.
jag hoppas bara att petris pappa och mamma kan gå vidare. lider enormt med dom ! fy va hemskt !!!!

idag ska jag nog inte göra så mycket mer än att städa och tvätta. hämta barnen om en timma och sen är det väl dags att fixa med maten innan petri och michelle kommer hem vid halv fem hugget. får se om jag orkar fixa något ute idag eller om det blir att ta det lugnt på eftermiddagen, jag vet ju hur ont i bäckenet jag kan få om jag far omkring för mycket! så jag kanske ska ta de lite lugnt senare!

så här ser jag ut idag
funderar över att klippa mig i morgon, jag har alltid håret uppsatt numera för att jag tycker det är så himla trist kan inte göra någon frisyr alls som det är nu !
vi får se, jag ska ju in till stan i morgon med mamma eller/och syrran, ska till rusta och köpa färg och till coop och hämta en tröjja jag petri glömde packa i kassarna när vi handla sist och så ska jag förbi öb tror jag. och så ska jag hämta sand hos syrran och ett par gips skivor. så nu måste jag komma igång med ommöbleringen i huset, känner mig jätte stressad. bebisen kan ju kommma för tidigt så jag vill inte lämna allt till sista sekund, och eftersom vi ska ha nyår så är det ju skönt om allt är klart innan december då det kommer jul och allt. fy va stressad jag känner mig !


nu ska jag inte skriva mer.... kanske skriver mer sen !

puss och kram på er !