torsdag 21 augusti 2008

shopping !!!

oj vilken dag det blev..... började med att impulsivt klockan halv åtta i morse bestämma mig för att jag va sugen på att åka till stan. och jag vet ju att syrran alltid är shopping sugen så jag messa och vi bestämde nio hemma hos henne... kanon !
och vi åkte med hennes bil in mot stan och precis innan stan så gick den sönder.... fy fan, så de blev att bogsera den tillbaka till söderköping.
sen tog vi deras andra bil och åkte på nytt in till stan. och denna gången kom vi faktiskt fram ! tjohooo !!! maxi blev det... massor av rea fynd, och det är ju det bästa som finns, men som vanlligt så blev jag dum snål.... men jag köpte i alla fall ett par trosor och en mamma tröjja till mig själv och en brunkräm
ett par byxor till petri som han kan ha på begravningen för kanon priset 98 kr
1 par skor till ellen för 25 kr
2 par skor till felicia för 25 och 100 kr
namnsdags present till ellen och michelle
och nyckelringar till alla tre med deras namn på. så gulliga så jag kunde inte motstå....
michelle får ta lite pengar med sig till stan nästa gång och kolla efter skor... eller om vi åker in i helgen. det skulle också va skoj !

väl hemma så blev det utdelning av allt, och alla va nöjda och glada.... kanske i alla fall. jag tror det... skjutsade petri till jobbet eftersom moppen inte funkar som den ska ! tyvär så måste jag även hämta honom halv fem. men vid enstaka tillfällen så får man väl offra sig ! det värsta är väl att lilla bebbeli inte gillar tidiga morgnar så jag mår illa som satan och det va ett tag sen jag gjorde... fy alltså...
nu har jag varit hemma en och en halv timma och har hunnit äta och ge barnen mat, jag har också hunnit vila mig i soffan medans jag pratade med mamma i telen. skönt.... nu ska jag snart tänka på en prommenad med diesel och michelle får ta svea idag... jag ska inte ta båda samtidigt nu, jag är rädd för att ramla eller få ett ryck, så jag ska tänka mig för nu tänkte jag !

jag kanske skriver mer senare.... puss och kram på er !!!

hej svejs !!!

tisdag 19 augusti 2008

lite uppdatering kanske?

hej! det va visst ett tag sen jg skrev något på bloggen, en av anledningarna till det är att det blev någe strul med internet och eftersom jag är så grymt teknisk så fick jag snällt vänta tills petri kom heminnan datan börja funka igen. och nu funkar det.
i alla fall så kom petri hem i lördags kväll klockan tio. helt underbart, jag hämtade honom vid bussstationen i norrköping och det är sååå skönt att ha honom hemma igen. jag tror vi stog i en kvart och bara kramades där mitt på bussstationen. märktes att vi saknat varandra ordentligt !
kvällen spenderade vi ihop med mycket kramar och gos.... behövde verkligen bara få hålla om varandra. och det positiva med att va ifrån varandra ett tag är ju att man blir lite nykär på nytt.... så skönt.... romantiken flödar... fniss.

magen växer så det står härliga till och jag väntar på att den ska explodera. fniss. känns så ibland... nu är jag inne i vecka 20. på fredag har jag gått halvtid. och det ska väl innebära att det inte är långt kvar ! elleR? känns som en evighet i vilket fall. längtar så jag blir galen !
här är en bild på lilla magen !

barnen började skolan i går. dom va så himla förväntans fulla i alla fall de två små. michelle va inte lika lycklig över tanken men tog sig upp på morgonen i alla fall och va nöjd och glad när hon kom hem !
och idag har små tjejerna haft sin första långa dag ! ändå till halv tre... men dom verkar tyckt att det är helt ok ! nu leker dom med kompisar ! och det är ju något som inte gjort så mycket i sommar ! så de e nog ganska skönt att starta skolan och återgå till normala livet igen ! och det tycker faktiskt jag också... allra helst nu, jag behöver ha massor av egen tid ska ju ändra om hela huset under hösten. alla ska byta rum med varandra. så datarummet ska upp till spelhörnan som ska försvinna, och michelle ska få ta datarummet här nere så det ska målas om här nere från blått till brunt. och michelles gamla rum blir felicias och vårt sov rum blir ellens och ellens och felicias rum som dom har ihop nu blir vårt. det är ju största rummet i huset så det lär vi behöva när bebisen kommer. både vårat sovrum och bebisens grejjer ska få plats och gymmet. så det blir ju en hel del där inne med. och där ska vi också måla om. så det är ljusrosa nu och ska bli vinrött eller så med en fondvägg. har väl inte riktigt bestämt färg än. det får ju inte bli för mörkt..... men jag fixar bilder under möblering/renoveringens gång...

nu ska jag sätta på lite kaffe och sen börja med maten... råkade ju ramla i morse när vi va ute med hundarna, så jag blev lite orolig för magen. men enligt barnmorskan så va det ingen fara. och jag har kännt rörelser efter... och jag ramlade inte på magen. utan lyckades skydda den. däremot skrapade jag upp hela händerna och armen och ett knä... jätte ont.. påminde om barndommens underbara dagar ! fniss ! skrapade armar och ben !
jag tror bebisen är ok, och hoppas det. måste erkänna att jag är orolig, men det är jag ju jämnt. och va de så att jag fortsatte vara orolig eller fick ont eller att det känndes annorlunda så skulle jag ringa förlossningen så skulle dom få kolla upp det sa den barnmorskan jag pratade med. så idag ska jag inte anstränga mig tänkte jag ! utan bara ta de lugnt och försöka känna min lilla bebbeli !

så en kopp kaffe i solen på trappan, perfekt avslappning !

kram !