onsdag 2 juli 2008

sol och bad och en härlig familj !

dagen gick jätte snabbt igår, barnen fick i uppgift att städa sina rum eftersom dom ska åka till sina andra föräldrar i morgon och vara borta två veckor, fy det känns hemskt länge !
dom städade jätte duktigt och det blev fint... michelle fick äran att damsuga övervåningen ! jag tvättade en massa kläder och hängde ut och jag fiaxde lite ute. jag gick lång prommenad med vovvarna och njöt av solen, så lagade jag mat och sen efter maten ville jag sova.... men icke....

vi tog med oss hela familjen ut till yxningen och badade. eller det va bara felicia och ellen som badade, michelle va inne i fel vecka och petri är en badkruka, och jag äger ingen baddräkt efter min viktnedgång ! måste fixa en ! såg så skönt ut igår, jag vill verkligen bada!!!
men det va skönt att sitta i solen också och titta på två skrattande barn och njuta !!!

när vi skulle gå kom carita med sina barn så då satte jag mig och pratade med henne en stund. det va mycket trevligt. lilla bebisen hennes fyller ett år i augusti så hon har blivit jätte stor... kevin fyller ju 9 nu i juli, exakt på dagen 5 månaer efter felicia. kanske komiskt att både jag och carita och kristin har fött barn på datum 12. men i olika månader och kristin ett par år efter, vi umgicks ju när vi fick barn, och våra dåvarande sambos umgicks ju också ! lite knasigt !!!

nu ska jag fixa en brasa så jag kan duscha och så ska jag väcka petri så att vi kan hitta på någe skoj idag ! det är ju sista dagen barnen är hemma på ett tag... usch kommer sakna massor.. men jag kan ju hälsa på felicia hur mycket jag vill !

jag kanske skriver senare igen, får se vad dagen för med sig !

puss och kram i solen !

Inga kommentarer: