torsdag 13 mars 2008

hemma efter ett svettigt pass !

nu å, nu är jag hemma , har varit med min syster på friskis och blivit svettig. skönt va de och det va ett av de roligare passen. så pratade dom om at lägga in en puls låt till i detta pass. och inte mig i mot kan jag säga, det är ju såååå kul.
1 timmas svettande och sen ett bloss med syrran innan jag åkte hem, på vägen hem lyssnade jag på 80 tals musik och sjöng som en gaphals. en perfekt nedvarvning ! så när jag kom hem så tog petri och jag en kort prommenad med vovvarna, det va också skönt.

nu ska jag bara ta ett natt bloss och sen ska jag fixa mig i ordning inför natten. tänkte somna tidigt i morgon eftersom jag ska till stan i morgon. ska shoppa lite innan syrrans 30 års fest tänkte jag !
se om jag hittar någe skoj !
nu vet jag i alla fall vad jag ska ge henne. och det är ju vad jag tänkt hela tiden ! men ikväll berättade hon att hon kunde tänka sig att få det i födelsedagspresent. kanon tänkte jag .

i morgon hoppas jag att vågen visar i alla fall ett hg mindre. håller tummarna för det ! borde ju i alla fall peka lite neråt tycker jag ju !

jag skriver mer i morgon och uppdaterar mitt liv ! fniss !

natti natti !

kram !

Inga kommentarer: