söndag 25 maj 2008

joachims kalas !

god kväll alla mina vänner!
dagen idag blev riktigt bra... jag hämtade mamma hos ronny och vi åkte ut till joachim. han fick ett apelsin träd av mig. jätte charmigt med fin kruka till.
vi åkte till hans nya sommar stuga som han hyr. han och hans familj. den låg mitt ute i ingenstans men så himla mysigt vid en sjö och bara skogen och sjön runt omkring, ingen tv och inga andra bilar... så avslappnande. ja, de va perfekt, så syrrans barn badade och vi åt grillad korv och drack kaffe ute i trädgården alla va glada och hade roligt och trevligt ! så dagen blev väldigt bra !

när jag kom hem så kom felicia strax efter med hasse och hon hade köpt ett jätte fint ros träd till mig som ska ut i trädgården till min ros uteplats som blir mer och mer rostät för varje år, med blandade färger och sorter. det är det som är tanken. och så fick jag doftljus med jordgubbs doft. i morsdags present... min mamma fick vita rosor av mig eftersom jag vet att hon gillar vita blommor, sen ska hon även få hål i öronen senare... för det vill hon ha !

det har varit en varm dag idag, men det är skönare det än kyla... så bara njuta !

i morgon ska petri och jag till söderköping, vi ska dels handla de sista paketen till ellen och sen har vi lite andra ärenden, jag hoppas att loppisen är öppen för det vore roligt att gå dit och kolla. ibland kan man hitta skojjiga saker... sen kanske jag även kan åka förbi och kolla på sofias mattor och sno en av henne hon hade två vardags rums mattor som hon inte behövde, så då kan ju lika bra jag ta en !

just nu sitter jag och dricker te. smaskigt... har väl inte tänkt att göra så där överdrivet myket ikväll. ska lägga mig tidigt eftersom jag ska upp med barnen halv sju ! och jag vill va pigg.... tror jag bara ska njuta denna kvällen av att ha barnen hemma igen och av att känna lugnet efter en bra dag !
och kanske även tjattra lite i telefonen, tette kanske skulle ringa om en liten stund...

jag skriver förmodligen mer i morgon !

natti natti !

1 kommentar:

Malin sa...

Hej Elin!
Det är okej med mig...men inte så mkt mer om jag ska vara ärlig. Jag svajar!
Vi måste ta och höras av snart det är ju så länge sen, kommer inte träna nåt denna vecka för jag hostar som en tok så jag är helt öm i bröstet.
Hoppas du har det bra och jag följer ditt liv via bloggen...
kram