onsdag 28 maj 2008

solen skiner och dagarna rusar i väg !

god morgon !
oj vad dagarna går fort, det är redan torsdag och jag inser att det är flera dagar sen jag skrev sist... men nu när solen är uppe och det är slutet av terminen så händer det massor och dagarna rusar iväg, knappt jag suttit vid varken tv eller data på flera dagar. plus att jag faktiskt går och lägger mig runt tio varje kväll. då minskar ju tiden att sitta här !jag mår toppen nu i alla fall, sover kanon bra, fast jag vaknar tidigt oftast mellan fem och sex, och allt före klockan ringer, men det är samtidigt skönt att komma upp tidigt och få ut någe av dagen.

nu ska jag alldeles strax skjutsa barnen och sen ska jag rasta hundar och klippa gräset.
ska bli skönt att vara ute för det ser ut att bli toppen väder idag... ellen fyller år, så i eftermiddag ska vi väl fira henne lite innan petri åker till jobbet. men vi firar mest på lördag.
igår va jag i sörping och fikade med mamma och syrran och sen gick mamma och jag på sörping och letade efter de sista presenterna till ellen. det är svårt att handla nu när dom är i den här åldern. dom både leker och inte leker.
men jag hittade lite smycken och lite annat smått och gott. blir en massa små paket och kläder! funkar kanon !

sen igår kväll städade jag hela nedervåningen så om jag orkar ska jag välförsöka ta övervåningen idag. men jag brukar vara ganska trött efter gräsklippning och trädgårds skötsel så vi får se... men det vore skönt att få övervånngen snygg också !

nu ska jag skjutsa barnen, menjag skriver nog mer senare! om jag får en liten stund att göra det !

ha en solig och bra dag !

kramar !

Inga kommentarer: