torsdag 27 november 2008

min torsdag !

ja, nu är torsdagen också förbi.
de gick ganska fort den här veckan !
petri har jobbat sina tre nätter och är nu ledig ett par stycken.
det känns väldigt skönt att få ha honom hemma. allra helst nu när det börjar närma sig förlossningen och allt. man vill ju helst inte va helt ensam, i alla fall inte på nätterna.
idag kan jag väl säga att jag knappt gjort något alls.
jag började morgonen med att försöka vakna till liv dricka kaffe och äta frukost med barnen och sen skjutsa dom till skolan!
efter det började jag elda för att få lite värme här hemma, det har varit tö väder idag så all snö är borta. så himla trist. däremot blåser det full storm här i trakterna... det dånar i huset i mellan åt ! under tiden pannan brann så satt jag och pillade med alla räkningar och det är ju inget jag tycker är speciellt roligt. man blir bara sur över att pengarna bara stannar kvar på kontot en snabb stund ! så jag ska betala in dom under kvällen så har man återigen gjort av med ett par tusen! blä !
efter den trista uppgiften tog jag mina vovvar och gick med till gärdet så dom fick springa. tyvär vill ju diesel bara para sig med svea eftersom hon är inne i höglöp nu! jag blir så trött på honom... skulle kunna strypa honom. han piper och gnäller och äter inget och juckar och slickar på svea och ja allt man kan tänka sig bara för att han hoppas på att vi ska låta honom para sig !
nu har väl tankarna gått till att vi kanske måste omplacera honom! vill egentligen inte, men jag vet inte om jag orkar detta var sjätte månad och om jag över huvudtaget orkar med att ha två vovvar sen när bebisen kommer!
jag älskar min lilla Diesel kille och skulle helst av allt se att han kom till en familj här i gusum som äslkar honom lika mycket och så att jag kan fortsätta träffa honom ihop med svea ! det skulle va underbart ! men sån tur har man väl inte !
ja ja, vi får väl se vad framtiden för med sig !

efter prommenaden vaknade petri och vi låg i sängen och pratade en lång stund och mysa med bebis magen ! så himla mysigt att dela graviditeten så!
efter han hade gått upp så kom carita och thea på fika. så vi hann fika en timma innan det va dags att hämta barnen. mycket trevligt va det ! och thea är så gullig, så hon matade diesel med mat så han åt sina första tuggor på flera dagar. stackarn, han mat strejkar bara för att få svea!

sen efter det har dagen bara rullat på. petri och jag gick med vovvarna i skogen... sammandragningar och värkar... fy va jobbigt. kan inte gå så långa sträckor nu... sen handla vi och sen va de dags för maten... och nu sitter jag här ! mätt och nöjd.
men ont i nedre delen av ryggen, det kommer i små omgångar så jag undrar om det inte är lite värkar som kommer... fy! ont gör det i alla fall ! och bebisen ska ju inte komma ut riktigt än! jag går in i vecka 35 i morgon så på lördag är det bara 40 dagar kvar till beräknad förlossning. det är ju knappt ingenting ! och julen stundar !
fy va stressande !

nej nu ska jag nog lägga mig på sängen i tio minuter och se om ryggvärken släpper. sen är det dags att lägga barnen !
men jag skriver säkert mer i morgon !!!

kram på er !

Inga kommentarer: