onsdag 21 maj 2008

dumping av den värsta sorten

god morgon, idag sov jag lite längre än igår. vaknade i alla fall sex. bättre än halv fem igår i alla fall. gick och la mig väldigt tidigt igår efter att ha mått dåligt hela kvällen. vet inte om jag råkade ut för min första riktiga dumping sen operation. jag åt en mannafrutti för jag tänkte att det kunde va smidigt och jag älskade mannafrutti förr. så jag mumsade i mig den och en kvart efter låg jag i enorma mag eller bröst smärtor och det kändes som om jag inte fickluft, de va hemskt.
och det enda jag kan tänka mig att det va så är det dumping av värsta sort. fy alltså tog väl ca en halv timma så gick det över och jag blev trött och frusen. så jag antar att det va det..... fy vill aldrig ha så igen!

annars va ju dagen igår väldigt bra. mamma och jag spenderade hela förmiddagen med att gå på viken och kolla affärer. finns ju inte så där jätte mycket ! men lite skoj är det i alla fall och trevligt att umgås med mamma också, bara vi två!
sen hämta vi barnen och drack en kopp kaffe och sen åkte mamma hem och vi åt middag och fixa allt man ska göra fram i mot kvällen, barnen fick plocka i ordning i sitt rum. det blev så fin så ! sen va de nästan dags för dom att lägga sig när jag dumpade. så det drog ut på tiden. så igår kom dom inte i säng förrän halv nio. men dom va pigga idag i alla fall....

idag ska barnen ha frilufsdag. dom ska ha friidrott. och då skulle dom ha matsäck med sig. så jag fixade festis, riskakor och kex, en varsin frukt och en varsin risifrutti. och så får dom ju middag i skolan också, så dom kommer inte att svälta ! dom tyckte allt såg mumsigt ut!
idag ska jag fortsätta trimma i trädgården lite grand och så ska jag väl få lite ordning inne också. tvätta en massa tvätt för det hade dom fixat en hel del åt mig. annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra! blir väl mest det !

hoppas att ni får en solig dag för det verkar som jag kommer att få det ! kram på er !


1 kommentar:

Malin sa...

Godmorgon!
Usch stakars dig som dumpa! Jag gjorde det igår kväll...utav godis åt bara nåra bitar och känner nu att jag inte vill äta det igen! Visst är det bra;) Fy fasiken jag som inte mått dåligt utav godis förut. Idag ska vi till stan och gå på bio fick nämligen 2 biobiljetter av min chef förra veckan och så ska vi ner till Viken och hämta en ny cykel hjälm åt miranda. HOppas även på en tur till Himestalunds loppisen. Kram