fredag 29 augusti 2014

some days!!!

vissa dagar är bättre och vissa är sämre, idag är en sån där dag då man kansek skulle ha stannat under kudden under täcket eller kanske till och med under sängen  !
känner mig frusen kall och deppig och trött.
av vilken anledning ? jag vet inte men det är väl för att hösten är på g!
är väl samma visa varje år. det blir mörkt kallt och blött och det blåser.
det finns ju flera saker som är mysiga med hösten också men det känns som om vissa dagar ser man inte det mysiga för allt de blöta kalla och trista.

idag va en väldigt vacker och härlig morgon. det låg dimma över fälten när jag åkte och solen tittade igenom dimman så det blev så där lagom trolskt.
väldigt vackert.
men ändå känne rjag mig lite deppig....

idag är det medeltidshelgens start här i Söderköping. det kommer bli en mysig helg. som jag och många med mig sett fram i mot.
Felicia ville ta med de små på riddarspelen så det  får bli leo och Nikita i så fall som får gå med henne så får kayleigh följa med och hitta på något med oss under tiden.
jag hoppas det blir en toppen helg.
jag hade velat ha klänningar till oss och riddarrustning till Leo men det kostar så mycket så det får bli att sy upp till nästa år i stället och förhoppningsvis har jag lyckats tappa mina sista 10-15 kilon så att jag kan se riktigt smal ut i klänning.
idag känner jag mig oerhört tjock.

jag vet inte riktigt vart min ork lust och glädje för träning och kost har försvunnit men just nu lyser den med sin frånvaro på alla plan.
jag hoppas hitta inspiration så fort som möjligt.
jag ska försöka komma igång med joggningen igen i helgen och sen köra gymmet två till tre pass i veckan från nästa vecka för så här kan man inte hålla på. måste hitta energi, känna mig lyckad och må bra.
10 kilo på ett halv år kan inte va omöjligt.
vad är det som är så svårt. ?


gnäll idag i detta inlägg men jag hoppas det ser bättre ut nästa vecka.


ska på nytt möte till dietisten den 10 och det är tio dagar tills dess. hoppas kunna ta bort lite innan  två kilo skulle ju inte va helt fel....

nej dags att fortsätta jobba. idag slutar jag klockan 14 men tänkte dra lite tidigare och jobba in lunchen lite. ¨


//Elin//

Inga kommentarer: