fredag 16 maj 2008

fredags migrän!

hej !
igår kom tette och hennes lilla pojke theodor hit och spenderade hela dagen, jätte skoj! vi åt mat och fikade och pratade om bebisar och gamla minnen och allt som vi inte hunnit prata om när vi inte setts.. jätte skoj att ses igen efter så lång tid, saknar henne, tycker att hon skulle bo kvar här nere så man kunde ses oftare. men hon mår ju bra av att bo i Dalarna så de e ju positivt i alla fall.
just nu sitter jag och dricker mitt morgon kaffe, mår väl inte så där super bra, men det blir kanske bättre under dagen, huvudet började verka strax innan tette åkte hem i går, då blev det flimmer migrän och jag tappade känseln i ena handen och förmågan att tala försvann för ett par minuter igen. det är väldigt läskigt när det blir så ! och jag undrar varför det blir så. men nu är det bara lite svag huvudverk kvar och den kan jag leva med under dagen, men jag skulle helst vilja slippa helt. det vill väl alla. så eftersom jag fick migrän igår så övertalade jag petri om att köpa familje pizza till sig och barnen för att jag skulle slippa laga mat, så jag smakade också en bit och så åt jag pizza sallad, gott.... och trots att jag smakade både några choklad nötter och en bit pizza igår så har jag gått ner i vikt till idag !

nu väger jag 83,5 kg en total viktminskning på 54,2 kilo.och jag vätte mig idag också, på den fronten har det väl inte hänt så mycket .
men lite grand i alla fall och det är ju skönt. nu har jag inte tränat på ett par dagar. men jag har varit ute och gått och jag har rört på mig här hemma, så jag har ju inte varit inaktiv i alla fall. men jag känner mig som världens lataste just nu!
får öka på prommenaderna och börja små träna igen snart, hoppas att min energi kommer tillbaka ! och det ska den väl förhoppningsvis göra !

idag är det regn i luften över lilla gusum. och det är trist, säkert skön luft men kallt, igår höll jag på att frysa ihjäl. det va så kallt, petri fick sätta på värmen i huset igen för det va så rått. nu är det lite varmare och skönare här inne !
så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, jag ska nog täffa tette en stund i alla fall, iövrigt vet jag inte. klockan är än så länge bara åtta på morgonen så mitt huvud är väl inte riktigt vaket än... fniss....

jag kanske skriver mer senare ! ha en bra dag trots väderet.

kram !

Inga kommentarer: