fredag 26 september 2008

fredags nöjjen !

oh ja vilka nöjjen... fniss, idag bär det av till norrköping där vi ska lämna barn, först ska vi lämna felicia hos hasse i söderköping och sen vidare till lena i norrköping och sen när alla barnen är lämnade ska vi åka och storhandla. tjoho. det behövs inte så farligt mycket denna månad och det är ju skönt !
men komplettera lite små grejjer. och så ska vi köpa en domkraft på rusta eller jula för våran är trasig och man har ju användning för dom lite då och då !

alla räkningar betalade jag igår, fy va trist det känns när man ser pengarna bara springa bort från kontot, i stället skulle man ha hela lönen att spendera på skojjiga saker och slippa alla kostnader, men det är ju tur att vår bostads kostnad är så låg, annars hade vi inte haft något kvar på kontot, så det gör det ju värt att bo härnere....

nu på morgonen har petri och jag legat och mysat lite, klappat magen och tagit de lite lugnt, det är skönt att kunna göra det ibland, man behöver det. och i morgon blir det ju inte någon sov morgon ! då blir det tidig uppgång med vedhuggning, ronny är en morgon pigg människa så det blir väl att köra igång vid nio och innan det ska ju kapen hämtas och lite annat fixas. jag tänkte jag skulle baka något smaskens till allihopa och så ska jag laga mat. och fixa en massa smaskiga mackor, man behöver energi när man jobbar. så ska jag ju givetvis hjälpa till med veden också. det ska bli så skönt att få den klar, för det är ju ändå ganska viktigt även om jag tror att snön kommer dröja om det ens blir någon i år. men det är skönt att få in all ved och sen sätta fart med allt annat som ska göras både i trädgården och inne.... innan jul ! och innan bebbeli anländer!

jag tänkte även att vi skulle åka förbi barnvagnslagret idag när vi ändå är i stan så petri får känna på vagnarna. men det beror lite på vad tiden säger. vi måste ju hem och fixa en massa också. det blir nog ingen direkt lugn dag idag även om man skulle vilja det ! en massa smått och gott som ska fixas. men vi hinner. det gör man alltid och vi jobbar bra ihop petri och jag och även mamma och ronny och vi, vi har ju gjort det ett par gånger, ronny och petri är ju inte såna där som måste ta fika paus iderligen utan där jobbas det för hela slanten.

igår åkte jag och köpte cigg till petri, för jag orkade inte med hans humör när han ska sluta röka, fy vilken butter man. så jag bad att han skulle fortsätta ett par dagar till. jag vill ha min mysiga man inte någon som fräser och ser ut att explodera, så man vet ju inte vad man kan säga och inte. fniss. så det blev ingen rökstopp denna gången, jag tror han ska be om hjälp om han ska sluta !

igår klippte jag gräset, det va jobbigt, jag börjar känna av min foglossning direkt när jag gör något ansträngande. det är lite trist. men det är ju bara att kämpa vidare. igår kväll hade jag små sammandragningar och magen ser ju väldigt rolig ut när man får det.... den blir lixom lite annorlunda form på... petri skrattar och tycker det ser jätte skoj ut ! det är ju snällt... ha ha !

nej nu mina vänner är det dags att starta en brasa och sätta fart, för vi ska ju kommaiväg vid elva är tanken och klockan är ju snart halv tio !
men ha en underbar dag i solen så skriver jag mer en annan gång !!!

kram !

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hej... Jag saknar dig!! Jag funderar på o åka ner efter den 10 okt o stanna i två veckor eller nå. Vet bara inte var man ska bo. Kanske hos Diana o conny. När kommer du o hälsar på då? :) Kram