söndag 8 februari 2009

livet !!!!

ja, jag vet inte om jag riktigt kom ihåg hur livet ser ut med ett spädbarn.
det är ju trots allt tio år sen Felicia föddes och på något sätt så har man glömt allt jobbigt och bara minns det där mysiga och underbara !
sen är det ju lite skillnad på min ålder nu och då. jag va 18 när jag fick felicia och nu är jag 28. så jag är väl medveten på ett annat sätt nu och kanske lite mer trött nu än då... plus att då hade jag bara mig och felicia att bry mig om och en liten lägenhet på 70 kvadrat och en sambo som aldrig va hemma.
nu har jag fyra barn, två hundar, en stor villa, en bil, en tomt och mig själv.
så visst är det en enorm skillnad.
både på gott och ont bör jag väl säga.
tjejerna hjälper ju till när jag ber dom och petri är ju hemma och trots att han är i källaren större delen av hemma tiden. men han hjälper ju till om jag ber honom. för det mesta.
jag tror att jag behöver se de ljusa stunderna och försöka leva minut för minut och våga släppa kontrollbehovet jag har.
jag vill ju kunna ha det städat hemma och samtidigt orka med hundarna och barnen och mig själv och samtidigt hinna med att vara den perfekta flickvännen. men det finns inte tid för det ! och det är väl så jag måste inse att leo tar min tid och måste få göra det en tid framöver !

min deppighet måste bli bättre.
och blir den inte det så måste jag söka hjälp för det !
jag vill inte må så här.
och jag tror inte att någon i min omgivning vill att jag ska må så här heller...
så nu måste jag rycka upp mig.

i vilket fall. nu ska jag snart natta de stora tjejerna. !
och sen hoppas jag att Leo vill sova vid tio...
jag är visserligen piggare idag eftersom Leo och jag gick och la oss igen vid halv sex i morse och sov tilll nio. underbart skönt...
sen va petri och jag och Leo ute och gick idag också... med vovvarna. så det gör ju att man känner sig lite mer nöjd i kroppen.


i morgon ska jag börja peppa mig själv till att må bättre!

kram på er och sov gott....


4 kommentarer:

Anonym sa...

hej underbara, glada, duktiga ,snälla, goa , charmiga, ansvarsfulla, lojala, snygga, roliga, hjälpsamma fiiina människa. du gör ett jätte jobb just nu och man mår pest i mellan åt... när man har n liten baby... jag vet... hihi men jag lovar om du bara låter dina gullig nära och kära ta över lite sysslor så du kan njuta mer av leo så kommer du att må bättre..
när tea var 4-6 månader var livet toppen... så häng i...
kraaaaam

elin669 sa...

tack det värmer verkligen att höra.... skönt att ha vänner som du ! kram !!!

Anonym sa...

Jag håller med Carita om allt, häng i vännen och snart kommer ju jag.
Kraam till dig

elin669 sa...

tack till er båda ni är så söta och snälla !!
kram !