söndag 13 januari 2008

coolt !

hej ! idag är det den 14 januari, min dotter har namnsdag, ska fika lite för henne ikväll.

idag har jag städat. jag har plockat i ordning och pustat tre fönster och bytt gardiner på nedervåningen. så skönt att få ut julen !
jag va ute med hundarna i 30 minuter, de va väl inte jätte skönt, men en prommenad i alla fall. jag tränade inte idag eftersom jag haft migrän sen igår kväll som inte riktigt vill ge sig... men jag blev så glad idag. eftersom jag inte haft regelbunden mens på alla år jag varit överviktig så kom detta lite som en chock. jag hade mens den 14 förra månaden och ägglossning exakt 14 dagar efter. och idag kom mensen, exakt på dagen i tid, tyckte de va riktigt imponerande, så nu kanske man måste va försiktig så man inte blir gravid innan man har tänkt sig bli det. för det har jag inte tänkt att bli förrän kanske till sommaren.
men så skönt att kroppen börjar fungera igen efter så många år. inte lika skönt att ha en malande mens verk, men man kan ju inte få allt. nu har jag ju ia lla fall mens ! *leR*

jag ska gå ut och gå en gång till idag så då får jag ihop mina 10000 steg, för jag har snart gått 7000 och klockan är bara tre !
jag hoppas att vågen tickar neråt trots att jag har mens, för sist stod den ju still alla de dagarna jag hde mens, de va inget skoj !

jag kanske skriver senare igen !

kram och på återseende !

Inga kommentarer: