måndag 4 augusti 2008

helgen försvann!

god måndagsmorgon !
sitter här och arbetar hårt för att vakna, känner mig som en dö sill och lite till.. kom inte i säng så tidigt igår. jobbigt för jag hade tänkt att lägga mig redan nio. men så blev det inte. massa saker som alltid ska fixas innan man går och lägger sig.
så nu sitter jag då här. trött och dan med mitt kaffe. mackan har jag redan mumsat i mig.
helgen passerade i världens fart, begriper inte hur den ka
n göra så varje gång. i fredags va jag och felicia och ellen på busfabriken och jag fikade med eva där. barnen hade skoj och eva och jag fick chansen att prata i fatt lite, det va ju ett tag sen vi sågs. de va skoj. häftigt med busfabriken, jag ska ta barnen dit snart igen och då ta med petri också, det är mysigare att åka hela familjen.

sen i lördags så kom tette och theodor hit och hälsa på. det va skoj att träffa dom , men stackars theo höll på och få tänder och hade feber, tyckte inte alls att det va skoj. men han va mysig i alla fall. tette och jag fick chansen att prata en hel del, theo ville mest sova. mamma kom ner också och firade min namnsdag lite sent, men hon va ju på semester förra veckan. jag fick ett set med ko sak
er. lägger in bild här.


söndagen gick mest åt till praktiska saker, jag städade bilen och petri fixade med båten. jag städade lite inomhus också. men jag va så trött igår så jag orkade inte alls mycket. det åskade lite till och från så förmodligen va det åskan som gjorde tröttheten, för jag skulle kunnat sova bort hela dagen kände jag. vissa dagar är ju så. och vädret påverkar ju massor.. men jag vilade inte ens igår, för när jag väl hade tid att vila så kom barnen hem, klockan gick väldigt fort igår... skönt att få hem dom och dom tyckte nog det va skönt att träffa varandra och busa. michelle som inte varit hemma på en vecka uppskattar nog mest att va hemma. kunna göra det hon brukar.
idag är det grått och mulet här. så trist, kanske kommer en åskknall idag med. så det får väl bli en städdag här. barnen kommer säkert att bada i polen och lite sånt. jag skulle behöva ringa vetrinären om svea eftersom hon har exem, så kanske måste man åka dit i veckan.

nu ska jag försöka få upp ögonen, älda och gå med vovvarna och ge små tjejerna frukost. så jag kanske skriver senare, eller i morgon !

kram på er !

Inga kommentarer: