onsdag 22 oktober 2008

marknad!


min lilla mage, vi går in i vecka 30 i morgon, så nästan bara 10 veckor kvar !

japp, som överskriften beskriver så va det alltså marknad igår. det va inte så mycket att titta på, men det kändes lagom för mig eftersom jag inte har så lätt att gå långt längre. och igår hade jag massor av sammandragningar när jag gick på marknaden.
först på morgonen så åkte jag ner me
d min syster och hanna, och då köpte jag 14 par motivstrumpor och lite marknads godis och så åt vi mat tillsammans, och så va vi uppe och satte ljus på pappas grav och hanna köpte en gravdekoration av michelles praktik plats för att lägga på sin mammas grav. den va jätte fin.
till vår pappas grav gör mamma en gravdekoration senare sen när vi gör vinter fint.
så det fanns allt från godis och strumpor och leksaker och karuseller. och det va inte jätte kallt heller. så första vändan va avklarad omkring klcokan ett och då åk
te jag hem och somnade en stund i soffan.
sen kom barnen hem från skolan och petri vaknade från sin middags lur som han tagit eftersom han skulle jobba natt.
så klockan fyra åkte jag och barnen på marknaden igen. petri åkte till jobbet. så vi gick en runda och barnen fick handla för ca 100 kr. dom köpte en fin prydnads sak och lite marknads godis. det är ju inte billigt på marknader.

men dom va nöjda och glada när vi åkte hem. trötta visserligen och det va inget mot va jag va. jag fick migrän, med flimmer framför ögonen och känselbortfall i händerna. jätte hemskt.
så när jag kom hem värmde jag mat till barnen och sen kom mamma och mötte upp mig på dalängen så vi kunde rasta vovvarna tillsammans, det va jätte snällt eftersom jag mådde jätte dåligt. så där stod jag upp på dalängen lutad mot bilen och fö
rsökte kräkas. trots att jag inte kan sånt. sen mådde jag lite bättre. och tack vare mamma fick vovvarna motion. stackarna...... sen blev huvudverken bättre och illamåendet försvann nästan helt och jag la barnen. dom är så otroligt duktiga tjejerna som vet vad dom ska göra trots att jag blir sjuk. michelle va jätte trött efter att ha stått på marknaden hela dagen ! men nöjd, för hon tjänade två hundra kronor på det.
vi träffade kim och tommy på marknaden också. genomförkylda. stackrna. så dom fick ingen kram av mig.... ha ha !
saknar dom massor, så himla trist att vi aldrig hinner ses ordentligt... men det kommer väl senare !


nu ska jag sätta fart på denna dagen, ska hinna åka med petri till stan vid elva innan han börjar jobba, och innan barnen kommer hem, så jag ska duscha och gå med vovvarna innan dess. så det är bäst att försöka få sakerna gjorda. ska även ringa på annons på ett skötbord och se om man kan köpa det. jag hittade ett till i morse när jag va ute och kollade blocket. fint va ?

nu ska jag sätta fart, men jag kanske skriver ikväll igen.... hoppas att ni får en bra dag. det tänker jag försöka få...

kramar på er !

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan. Men varför får du sån huvudvärk nu?? Stackars dig o må så, speciellt under graviditeten. Nu ska du ju njuta.. Är det bättre i dag med huvet? Vad säger läkarna om det då? Ring när du orkar. Kram Tette