söndag 20 april 2008

en lat söndag !

hej !
helgen har varit bra , vi har haft en skön och lat helg, eller ja, i går lördag va vi på stan och lät barnen handla för sin månadspeng. dom tyckte det va jätte kul. så jag passade på att köpa schampoo och sånt och nytt skurmedel och sånt. det är alltid skönt att få nya städgrejjer. och så köpte jag ett par skor. högklackade men ganska sköna, tar nog ett tag innan jag känne rmig bekväm att gå med dom, men det gör det ju alltid med nya skor. petri köpte också ett par, han har inget bra att ha på fötterna. men nu har vi båda. jag tyckte själv att jag gjorde ett klipp, dom hade kostat 300 men va nedsatta till 149, men så va det 50 kr rabatt på alla skor så det blev 99 kr, tyckte jag va kanon.
mina nya skor !

så idag har vi inte gjort så mycket ansträngningar. petri och jag och små tjejjerna va ute i skogen med vovvarna på förmiddagen, och sen åkte vi hem. jag duchade och lagade mat och sen efter maten kom tony och presenterade sin nya tjej, hon va trevlig, men kanske lite svår att komma inpå. men det va ju första gången vi träffade henne också, hon är från stockholm, och tyckte att våran lilla byhåla va en väldigt liten byhåla! vi tog barnen och tony och hans tjej med oss ut och fiskade, inte för fiskens skull utan för att komma ut i solen och bara ta det lugnt. vet inte om dom gillade det lika mycket som barnen och vi, men de va mysigt, lite kallt vid sjön bara.... men väl hemma igen så va de varm och gott på framsidan.

nu på kvällen har petris kompis hasse varit här och fikat och så köpte han en gammal bil här nere också.... så det va helt ok, han lovade oss att hjälpa till att få bort vår båt från tomten, och ingen skulle ju bli gladare än jag! *ler*

nu är det strax dags att gå och lägga sig klockan är halv tolv på natten och jag är lite trött, vet ju med mig också att jag ska upp klockan halv sju i morgon ! så jag måste hoppa i säng.

idag visade vågen 87,8 kg, vilket ger en viktminskning på 49,9 kg, så nu är jag nära... - 50 i morgon kanske !? kul vore det ! men som sagt kroppen gör ju som den själv vill... och som det är just nu så känns det mest som om min hjärna måste följa med på resan också. jag förstår fortfarande inte att jag inte är jääättte tjock längre, så jag försöker fatta det... och det kanske jag gör snart!

jag lägger ut lie bilder, dagen till ära, på mina barn och på mina skor. kan ju va skoj för er att se! det är skoj att lägga ut bilder i alla fall !

kram och natti natti !

Inga kommentarer: