onsdag 23 april 2008

vattenkoppor och en massa annat !

nu är onsdagen till ända ! jag sitter här och skriver ett litet kort inlägg. barnen sover och vovvarna sover. petri håller på och fixar i ordning en dator. ska nog hoppa i säng strax. tror petri också ska det! han ska ju upp fem. och klockan är ju snart halv tolv. jag är i alla fall trött. känns i kroppen att man har varit dålig i ett par dagar pluss att man inte kunnat träna alls. måste nog komma i gång på söndag igen ! idag har det gått bättre med maten. jag har fått behålla nästan alla måltider.
men inte alla tyvär, hoppas att jag är helt återställd i morgon ! jag gillar inte maginfluensor... nästa vecka blir jag väl också hemma för vård av sjukt barn, för hon lär väl inte kunna gå till skolan den veckan. och det kan ju vara bra att få återhämta sig så hon orkar också.... idag har hon haft lite feber, men det har varit skapligt i alla fall. men vattenkopporna fortsätter att hoppa upp både här och där... massor. hon har i munnen också tyvär... så idag va vi iväg och köpte glass till barnen, mest för att felicia skulle få lindring i halsen.sen duschade jag barnen och då tvättade jag hela hennes kropp med lactasyl och en svamp så det skulle kännas lite skönre och inte klias. efter sen så smörjde jag med kylbalsam. så nu sover hon och jag hoppas att hon kan sova gott i natt !


jag har visst glömt bort att lägga ut en bild på min present jag fick av mamma för att jag lyckats gå ner 50 kilo, så jag tänkte jag skulle visa er den. och jag samlar ju på kossor i mitt kök så det passade så bra! den va söt tyckte jag !

nu ska jag röka och ta kvälls medicin, sen sk ajag sova!
men jag skriver i morgon igen !

natti natti !
kram !

2 kommentarer:

Malin sa...

Godmorgon vännen!
Vad tråkigt att felicia har fått vattenkoppor...miranda har inte haft det så skulle inte jag börja nytt jobb nu så skulle jag velat träffa er så miranda kunde bli smittad, men nu passar det absolut inte!!!
Hörde igår på radion att vinterkräksjukan hägrar i sverige, det är kanske det du har åkt på! Eftersom jag inte har smittat nån annan...skit i samma huvudsaken är att du blir bättre.
Vi ses och hörs kram på dig

Anonym sa...

Tjenis penis vännen!!
Jo tanden är bättre, det var nog inflammationen som gjorde att det kändes som tanvärk kan jag tro för den bara försvann när svullnaden kom. Skönt att du börjar bli bättre men stackars Felicia som har vattkoppar =(
Sitter och väntar på barnen som slutar skolan halv två så jag kan träffa dom innan jag åker till tandis halv trebussen.
Kraam på er