söndag 9 november 2008

vilken dag!

go kväll.... vilken dag vi har haft... mcyket att göra
och mycket har blivit gjort.
vi jobbar bra ihop petri och jag, vi får mycket gjort
och sammarbetar perfekt. den ena behöver inte säga vad som
ska göras till den andra, utan man vet det ! så himla skönt!

så idag har vi tömt data rummet helt och hållet. och jag har
nästan gjort klart felicias rum, det är lite små
plock kvar att fixa. Ellens rum är också nästan klart. bara en byrå och en hylla som ska upp och så ska hon få en säng låda som petri ska fixa till i morgon så är deras rum så gott som klara. felicia behöver en ny lampknapp och en ny lampa. och ellen behöver nog få en annan lampa och båda skulle behöva få varsin fönster lampa.
eller kanske inte. för dom har ju varsin sänglampa.
snygga nya gardiner skulle va skojjigt att ge dom ! men det kanske tomten kan fixa.... man vet aldrig !
michelles blivande rum är spacklat och tomt, hon har en säng
därinne just nu. sen i morgon får vi se om vi kan måla lite så att hon snart kan flytta in helt och hållet och få lite ordning i sitt rum. skulle va skönt för henne.
ska fota på nytt i morgon så snart jag packat upp
kameran som ligger nerpackad eftersom den bytt våning. datahörnan är
ju på övervåningen nu mera! ser ganska fint ut...
i morgon ska vi kasta upp lite saker på vinden och jag ska fixa till mina tradera saker så det blir ordning på dom ! det tar ju lite plats det också.
så jag måste fixa till min sida på datahörnan så det blir smidigt! tror jag har lite idéer i alla fall... hoppas att det blir genomförbart också !


i morgon är det skoldag för barnen och efter skolan är det kvarngården för felicia och ellen, michelle ska bara till skolan, sen ska vi väl fortsätta med hennes rum när hon kommer hem... hon måste ju hjälpa till lite själv eftersom det är mycket att göra och jag kan ju inte lyfta tungt. petri kan inte göra allt själv.
det blir nog bra när det är klart alltihop. och vi har förmodligen fått ganska mycket utrensat då. men som det känns just nu så är allt väldigt uppochner. känns som man bor i kaos.

önskar vi vore färdiga med allt... snart kommer ju julen också.
det är i alla fall dags at julpynta snart. alla ljusslingor och sånt ska upp
och ljusstakar och stjärnor. och allt annat, så ska man baka lussikatter och pepparkakor, så innan första december måste allt i huset vara klart så att man kan börja med allt sånt i stället... och då är det ju bara en månad kvar till bebbeli kommer.... det går så fort. på tisdag ska vi få se vår lilla bebis..
det är så spännande.... klockan tio på tisdag morgon...
längtar så in i bomben !

nu ska jag krypa ner i sängen så man hinner sova ett par timmar innan det är dags för en ny dag i kaoset. efter den här dagen är både petri och jag trötta, ska bli skönt att få sträcka ut sig i sängen !

i morse busade petri med bebisen.... det blev en massa rörelser som gensvar.
han la sin mobil på magen och satte på lite musik...
och det gav en massa rörelser som svar.
vet inte om det va för att bebisen gillade det eller om h*n tyckte det va obehagligt? det lär man väl aldrig få reda på !
jag sjunger ju för magen i duschen samtidigt som jag masserar och tvättar magen, det är våran mysstund. och petri får sin !

nu är det dags att sov !

natti natti !

Inga kommentarer: