fredag 17 oktober 2008

hur gör man ?

jaa, hur gör man för att hinna umgås med alla man vill och hinna med allt man vill göra plus att hinna allt som är tråkigt också samtidigt som tex städning och allt sånt?
jag känner att om jag gör det jag vill, så vill inte alla andra det. huset och hemmet och barnen är ju viktigast, mina vänner blir tyvär lite åsidosatta nu... tyvär... men vad gör man inte... man måste ju ofta något för att hinna med något annat ! så är ju vuxen livet! bara att acceptera det !

den sista tiden har ju innburit en hel del tankar och man har fått upp ögonen för saker som man kanske inte riktigt tänkte på innan. att örjan gick bort så hastigt fick i alla fall mig att öppna ögonen och komma ihåg vad som är viktigt i livet. att man ska ta vara på dom man älskar och visa det för dom. när en så ung människa rycks bort blir det ju att man får sig en tankeställare ! det är synd att det behöver hända en sån sak bara för att man ska bli lite påmind. nu är det ju en och en halv vecka sen det hände, men det känns som om tiden har stått lite stilla sen dess. jag har bara träffat kristin en gång sen dess, vilket känns jobbigt för jag borde träffat henne mer. och visat att jag ställer upp. tyväs så har det inte blivit så, även om jag är säker på att hon vet att jag finns för både henne och lillkillen...
sen har ju även min vän tette varit nere från dalarna, vilket inte heller funnits gott om tid att ses. vilket jag har enormt dåligt samvete för... men som sagt livet är ju lite annorlunda i vuxenvärden. man hinner inte allt man borde. vi hann ju i alla fall ta en heldags fika och peommenera omkring på viken och så... känns ju lite skönt i alla fall. tisdagen försvann ju till barnmorskan och onsdagen mådde jag enormt dåligt på grund av huvudverk och oro. men det slääppte ju sen. och igår va jag med syrran och hanna och fixade på pappas grav, sen på eftermiddagen fick jag åter igen migrän med flimmer och bortdomningar i händerna,det är absolut det värsta jag vet. och inte kunde jag berätta det för petri heller för jag hittade inte orden som jag skulle säga.... så jag somnade snällt i stället... sov från 8 igår kväll till sju i morse, va bara uppe två gånger och kissa...
skönt, men huvudverken finns tyvär kvar idag, inte lika mycket, men den finns där. så det blir nog en ganska lugn dag idag !
barnen slutar halv ett och michelle slutar säkert också lite tidigare. petri håller på i källaren och jag vet inte riktigt än om jag ska göra något ansträngande. skulle vilja fika med eva för det va också jätte länge sen !
saknar dig vännen !

nu sitter jag och äter lite lunch, som idag består av fantasilösa nudlar. inget skoj men helt ok ! har varit ute med hundarna och vikt tvätt redan idag så jag har ju i alla fall gjort lite nytta....

min lilla bebis har varit en massa fart på i natt så nu är den ganska lugn. men jag får små knuffar hela tiden ! fniss! så skönt att känna !

nej nu mina vänner ska jag nog gå och duscha. och se om jag orkar göra något vettigt idag... men jag kanske skriver senare sen !

puss och kram och ha en underbar höst dag idag !!

Inga kommentarer: