måndag 3 november 2008

bra dag. men något dyster!

god eftermiddag !
här sitter jag och kluddrar ner ett litet inlägg.
jag behövde något att göra medans jag äter.
mumsigt med fisk och potatis mos.... petri är på jobbet
nu och ellen är och leker med charlie.
felicia och michelle sitter och äter framför tv. och diesel och seva gör det dom brukar. sover och vandrar runt.... lite av en kombination.

dagen har varit bra, jag har fått en hel del gjort
och haft en del sammandragningar
förmodligen på grund av detta. dagen har samtidigt varit lite dyster och jag är fortfarande väldigt missnöjd och dyster över mina älskade älgungars öde. hur kan en idiot få göra något sånt. fy!!!
men det är väl inget att prata om mer. dom kommer ju inte återuppstå i alla fall. så man får väl tänka på hur lyckligt lottad man va som fick se dom gå där på gärdet och mumsa gräs och på tomterna och mumsa äpplen. dom hade en bra sommar i alla fall !

nu har jag rensat garderoben i hallen och plockat fram barnens vinterkläder, så här lite sent om sider. men vädret har ju hoppat lite fram och tillbaka. men nu är alla termosar och mössor och vantar och grejjer fram plockade och alla sommar kläder bortplockade. skönt de. inser att vi kommer behöva mycket mer plats sen när bebisen kommit. jag har nog inte riktigt fattat att vi kommer vara 6 personer i huset väldigt snart och att det kommer att fattas mycket plats. men man löser väl det med.... jag ska fortsätta rensa i huset, kasta en massa gamla kläder och sånt, vi va borta med en säck idag till återvinningen. till myrornas insamling. det känns bättre att det kommer till behövande. blir nog en eller två säckar till innan veckan är slut.
så himla skönt att kunna rensa.


idag har jag som sagt haft en del sammandragningar så det känns ju skönt att jag ska till barnmorskan i morgon. så hon kan kolla hur allt ser ut. tror visserligen inte att bebisen vill komma ur tidigare. men man vet aldrig...

jag skriver mer senare!

puss puss!!!

Inga kommentarer: