tisdag 5 februari 2008

friskis och svettis nr 7

så där då har man genomgått de sjunde friskis och svettis passet . det va halv kul, tycker de va lite slappt men man kan ju inte få allt... jag gillar den ledaren vi hade sist hon är suverän, och man blir glad med henne.... den här ledaren verkar ha lite dålig kondis om jag ska va ärlig, så de känns som ett mjukis pass trots att det ska vara ett medel pass. men men, jag har ju i alla fall tränat det är ju huvudsaken.... jag skulle dock kunnat hålla på en timma till.

MAlin och syrran och malins kompis jessica va med idag, och dom va duktiga. Malin bjöd på en apelsin efteråt. jag hade inte med mig någon banan. och det brukar jag ju alltid ha när jag är iväg och tränar. men hade glömt handla det.... synd.... det är ju så gott med banan efter träningen. men det får jag komma ihåg till nästa gång !
MAlin undrade om jag skulle med till badet på fredag kväll, så jag måste fundera påde. de skulle ju va skönt men samtidigt så kan man ju inte göra allt!
ekonomin måste ju tillåta det också ! och det gör den väl inte riktigt nu !

nu har jag precis ätit en knäcke bröd med lite ost. det va mumsigt ! ska dricka mitt kaffe och sen ska jag nog duscha och hoppa i säng, ska ju på arbetsintervju i morgon förmiddag. och jag hoppas att det är något jobb jag kan tänka mig... jag är så trött på att va timanställd inom vården ! man vet ju aldrig när man ska jobba. men om jag får detta jobbet så kan jag jobba lite extra på natten också och det är ju ok!
vi får väl se vad det för med sig !
pengar behöver man ju alltid ! det är ju en brisvara oavsett om man har gott ställt en månad, för på något sätt så lyckas pengarna alltid gå åt i alla fall !

jag hoppas att det är under 100 i morgon, bara 99,9 skulle va underbart! jag skulle känna mig såååå nöjd. ocg så lycklig.... så jag hoppas verkligen på det! nu har jag ju tränat ikväll och jag har ätit extremt nyttig mat idag så jag hopppas hoppas hoppas verkligen att jag är under tre siffor i morgon, nere på två de vore sååå skönt !
håll tummarna för mig !

jag skriver mer i morgon både om jobbet och om vikten... men med tanke på att jag stått still precis över 100 i ett par dagar nu så har jag nästan förlorat hoppet på att kommaunder !

puss och kram och på återseende !



1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!!
Lycka till med jobbintervjun imorrn då. Håller fortfarande mina tummar för dig.
Kraam, ringer nån dag