onsdag 6 februari 2008

vila från motion!

hej ! nu är det onsdag kväll och klockan är snart 23. jag är dyng trött. men jag har precis blivit färdig med att städa akvariet. så nu är det fint hos fiskarna. ska försöka få ordning i resten av huset under veckan också för på söndag ska vi ha lite kalas för släkten. felicia fylle rju på tisdag. ska bli skoj ! i morgon ska jag hämta ut paketet som jag beställde från ellos. hon ville ha massor av kläder och så , och det får hon.

ja, den enda motionen jag fått idag är en kort kort prommenad med vovvarna på morgonen, och sen att jag städat akvariet och eldat och klyvt ved. men jag tror det kan va bra att vila på onsdagar eftersom jag har friskis och svettis på tisdagar och torsdagar. sen försöker jag ju träna nätsan alla andra dagar.

jag är så stolt över att jag kommit under 100. känns så underbart skönt. och man har liksom åstadkommit något som man väntat länge på. och som man längtat efter.
nu blir nästa del mål -40 kg innan min födelsedag men de vet jag inte om jag lyckas med, om inte annat så får jag satsa på - 40 innan februari är slut... 3,2 kg på tre veckor, de borde ju funka... just nu har jag enormt ont i mina eggstockar, så ägglossningen funkar i alla fall. så jag kanske får regelbunden mens även denna månad, då är det tredje månaden jag får den regelbundet. och det va lääänge sen jag hade de.
men kanon skoj !

jag behöver nya byxor, så om det finns någon som har så säg till *leR* lite jobbigt att gå och dra upp dom hela tiden ! än så länge går det ju an men det blir väl värre kan jag tro !

så där nu har jag skrivit av mig för idag så nu ska jag gå och äta kvällsmat och se lite på tv innan jag sover !

men jag skriver i morgon igen !

puss och på återseende !

Inga kommentarer: