lördag 9 februari 2008

lördag 9/2-08

hejsan ! nu är det lördag, ingen, tycker det går så fort.... trots det trista vädret.
idag har vi varit i norrköping och shoppat. kul till en början men sen blir det ju jobbigt efter en stund. vi va på en loppis och där hittade jag en skinnjacka, i figursydd modell som jag velat ha länge, knappt använd, så den köpte petri till mig, den va inte så hemskt dyr. sen va vi på ÖB, en sväng, hittade väl inget speciellt. sen tog vi rusta och euro prise och media markt. så till sist hamnade vi på city gross.... där handlade vi det mesta inför kalaset. och så fick barnen varsitt happy meal. det tyckte dom va kul !

så idag har det väl inte blivit mycket till motion, jag har visserligen gått snart 6000 steg, men det är ju ändå ingen direkt motion. men jag sa ju att jag skulle vila idag så då får jag väl hålla fast vid de !

jag ska försöka åka till friskis i morgon och då ville ju malin förlja med så då kan jag ju åka. syrrans lilla kille har ju fått magsjuka så jag vet inte om hon kan... synd. men om malin ändå vill så slipper jag ju åka ensam ! och då kan jag ju åka !
ikväll ska jag plocka i ordning här hemma, och kanske gå en liten prommenad med hundarna så jag får lite mer motion ikväll, men det blir väl en liten sån där kvarts prommenad!

städningen är ju ett måste ! kalaset ska ju vara i morgon! och då ska det va fint...
det mesta tar jag ju i morgon, men det kan ju ändå va skoj om man får klart en hel del ikväll....

jag skriver mer i morgon när jag hinner skriva, för det blir säkert en lite stressig dag i morgon ! nu ska jag lägga barn...

sov gott och puss.




Inga kommentarer: