tisdag 1 april 2008

petris dag !

tisdag den första april. och det känns i alla fall som att våren är här nu ! solen skiner och det är alldeles vårigt i luften. vovvarna och jag va ute i skogen förut. så himla mysigt med fågelsång och solsken.
idag fyller petri år, så jag ska baka tårta nu på eftermiddagen, jag tänkte jag skulle försöka göra den till finska flaggan. får se om jag lyckas! kul grej!

idag har jag eldat och klyft ved och gått 30 min prommenad med vovvarna och tränat 12 minuter på crosstrainern, det räckte för jag blev trött. har inte bestämt mig än om jag ska åka på friskis ikväll, jag vill ju fira petri också.
vi får se. måste fundera lite.

nu ska jag snart åka till affären tänkte jag. jag ska köpa grädde och mjölk. och så ska jag fixa tårtan här sen. ska bli skoj. sen ska jag hämta barnen och fixa i ordning lite kalas stämning här hemma. får se om petri blir glad sen. han gillar ju inte att fira sin födelsedag. men det gör vi andra ! fniss! paketet han ska få av mig har tony fixat, så han komer väl lite senare. så då får han det då... får vi se hur han reagerar på det. kanske inte är det roligaste att få, men han sa för längre sen att han behövde ha sånt.
barnen gjorde gipsfigurer igår på kvarngården som dom slog in till petri. så det får han av dom ! michelle vet jag inte om hon lyckats fixa något glömde fråga henne igår. men annars så räcker det nog med att hon skriver en dikt eller ritar något snyggt !

jag hoppas att våren är här nu. det är på tiden !

ha en bra dag för det tänker jag ha !

puss och kram !

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till viktreduceringen-måste kännas skönt då allt är klart?Nu går det inte att äta och då måste man skaffa andra intressen!Du blev så söt!